طرز درست کردن دسر با استفاده از کادایف

دسری که با کادایف ( رشته ختایی ) درست شود همه دوست خواهند داشت مخصوصا که کادایف با کرم همراه شود که مزه اش حرف ندارد اکنون طرز تهیه دسر کادایف را آموزش میدهم

مواد لازم برای تهیه دسر کادایف :

برای درست کردن دسر کادایف به مواد زیر نیاز داریم:

کادایف ۲۵۰ گرم

شکر ۵ قاشق غذا خوری

کره ۴ قاشق غذا خوری

گردو ۱ لیوان

مواد لازم برای تهیه کرم کادایف :

شیر ۵ لیوان

شکر نصف لیوان

نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری

آرد ۲ قاشق غذا خوری

تخم مرغ ۱ عدد

وانیل ۱ پاکت

کرم شانتی ۱ پاکت

 طرز تهیه دسر کادایف :

کادایف ها را ریز ریز کرده در یک تابه کره می ریزیم  و ذوب میکنیم  سپس شکر و کادایف ها را ریخته و تفت میدهیم  وقتی رنگ کادایف ها تغییر پیدا کرد تفت میدهیم اکنون گردو را می ریزیم و مدتی هم با گردو تقت میدهیم  اکنون کنار می گذاریم تا سرد شوند

اکنون تا وقت مخلوط کادایف سرد شودکرم این دسر را آماده  میکنیم  برای این کار ۵ لیوان شیر را در قابلمه میریزیم داخلش شکر , آرد , نشاسته ریخته ومخلوط میکنیم  یک عدد زرده تخم مرغ می زیزیم و به مخلوط کردن ادامه میدهیم  دقت کنید که گلوله  نشوند مرتب هم میزنیم تا بپزند وقتی کرم پخت پانزده دقیقه میگذاریم تا سرد شود

اکنون داخل کرم سرد شده کرم شانتی ریخته با میکسر هم میزنیم میتوانید بجای کرم شانتی از خامه هم استفاده کنید

اکنون  در یک طرف پیرکس و یا سینی مخصوص فر نصف کادایف ها را ریخته  و خوب فشار داده تا صاف و یکدست شود میتوانید با پشت قاشق و یا ته لیوان رویش را صاف کنید و  همه کرم را  روی کادایف می ریزیم  بقیه کادایف را رویش می ریزیم و برش زده و آماده سرو کردن است این هم از دسر امروز که بیشتر مناسب ایام رمضان است و در رمضان بعنوان دسر سرو می شود البته در روزهای معمولی هم می شود درست کرد

این مقدار مواد برای ده نفرکافیست  و در کل پنجاه و پنج دقیقه زمان می خواهد که ده دقیقه آماده کردن آن و چهل و پنج دقیقه پختنش طول میکشد

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *