روش پخت کیک بیسکویتی با رویه ژله

کیک بیسکویتی با رویه ژله مناسب عصرانه در کنار چای یا قهوه است درست کردنش هم بسیار آسان است  اکنون ببینیم برای درست کردن کیک بیسکویتی با رویه ژله به چه موادی نیاز داریم و چگونه این کیک بیسکویتی را درست کنیم

مواد لازم برای کیک بیسکویتی با رویه ژله :

شیر ۱ لیتر

آرد ۵ قاشق غذا حوری

شکر ۷ قاشق غذا خوری

نشاسته گندم ۳ قاشق غذا خوری

وانیل ۱ پاکت

کره ۵۰ گرم ( اختیاری )

پودر ژله با طعم توت فرنگی ۱۰-۱۵ عدد

آب جوش ۲٫۵ لیوان

بیسکویت پتی بور ۱ پاکت

 

طرز تهیه کیک بیسکویتی با رویه ژله :

در یک قابلمه شیر ۱ لیتر , آرد ۵ قاشق غذا خوری, نشاسته گندم ۳ قاشق غذا خوری و شکر۷ قاشق غذا خوری را می ریزیم  و خوب مخلوط میکنیم  و مرتب هم زده تا در قوام فرنی باشد و درحرارت متوسط باشد سپس کره ( اختیاری ) ریخته و یک پاکت هم وانیل می ریزیم

در سینی دلخواه خیس شده  ( ظرف پیرکس هم می شود ) یک ردیف بیسکویت پتی بور  چیده  روی بیسکویت از این کرم که درست کردیم می ریزیم  دوباره یک ردیف دیگر بیسکویت پتی بور چیده در آخر باقیمانده کرم را می ریزیم  میگذاریم سرد شود  اکنون توت فرنگی ها را خرد کرده  در مواد سرد شده توت فرنگی ها را چیده رویش را کمی فشار داده تا صاف و یکدست شود

اکنون ژله را هم مطابق روی بسته آماده میکنیم خوب پودر ژله را حل کرده و به آرامی روی توت فرنگی ها می ریزیم  یک تادو ساعت در یخچال قرار میدهیم  اکنون برش زده و آماده سرو است مطابق با سلیقه خود روی کیک را تزیین میکنیم

این کیک ژله ای برای چهار تا شش نفر است و کل زمان صرف شده نیم ساعت است که پانزده دقیقه آماده سازی و پانزده دقیقه زمان پخت به همین آسانی و به همین راحنی یک کیک ژله ای درست کردیم  امیدوارم دوست داشته باشید

یک دیدگاه

  1. سلام خسته نباشید
    واقعا سایت جالب ، مفیدو قابل توجهی دارید

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *