چگونه کوفته ازمیر را به روش ترکیه درست کنیم ؟

در بین کوفته ها , کوفته ازمیر بسیار لذیذ است  مطمئنم همه این کوفته را خواهند پسنیدید کوفته ازمیر از کوفته های آبدار است که در فر درست می شود و همه دوست دارند بجای کوفته های خشک از این کوفته ازمیر درست کنند در زیر مواد لازم و طرز تهیه کوفته ازمیر را با هم میخوانیم

مواد لازم برای تهیه کوفته ازمیر :

گوشت چرخ کرده با چربی متوسط نیم کیلو

سیب زمینی متوسط ۳-۴ عدد

روغن ۳ قاشق غذا خوری

گوجه فرنگی ۳ عدد

رب ۱ قاشق مربا خوری

فلفل سیر ۵-۶ عدد

داخل نان اک مک ۲-۳ برش

جعفری

نمک و فلفل

طرز تهیه کوفته ازمیر :

گوشت را دوبار چرخ کرده یک عدد پیاز رنده شده و آبش گرفته شده را می ریزیم  داخل اک مک را خیس کرده و با دست فشار میدهیم  و به مواد اضافه کرده نمک و فلفل سیاه ریز خرد شده و جعفری ریزخرد شده را هم میریزیم

خوب ورز داده حداقل ده دقیقه ورز میدهیم سپس تکه هایی برداشته  در دست گرد کرده سپس پهن میکنیم . سیب زمین را پوست گرفته و به اتدازه کوفته خرد کرده  با مارگارین ذوب شده سیب زمینی را سرخ کرده  و در همان روغن کوفته ها را هم سرخ میکنیم

ابتدا در سینی اول سیب زمینی های سرخ شده سپس رویش کوفته های سرخ شده ریخته  سپس گوجه فرنکی های ریز خردشده  را در همان روغن یکی دو دقیقه تفت میدهیم .  و روی سیب زمینی ها می ریزیم  سپس فلفل ها ر ا می چینیم

در یک استکان آب جوش و رب به مقدار یک قاشق مربا خوری ریخته خوب مخلوط کرده و روی سیب زمینی ها و کوفته ها می ریزیم  رویش کاغذ فویل می کشیم بمدت ده تا پانزده دقیقه در فر ۱۵۰ درجه تا بپزد

اکنون آماده سروکردن است امیدوارم بپسنید و جزو کوفته های مورد علاقه تان قرار گیرد.

نوش جانتان

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *