چگونه در فر سیب زمینی شکم پاره درست کنیم

چگونه در فر سیب زمینی شکم پاره درست کنیم

اگر از عاشقان غذاهای  درست شده با سیب زمینی هستید سیب زمینی شکم پاره  را برایتان آموزش دهیم این سیب زمینی شکم پاره بسیار لذیذ  و خوشمزه است  و ارزش وقت گذاشتن را دارد  همانطوریکه در انواع مختلف سایت ها و یا حتی کتاب های آشپزی میبینیم سیب زمینی شکم پاره یک جور نیست و انواع آن زیاد است این هم نوع دیگری است

مواد لازم برای تهیه سیب زمینی شکم پاره :

سیب زمینی بزرگ ۵-۶ عدد

گوشت چرخ کرده پرچرب ۳۵۰ گرم

نصف پیاز

فلفل سبز ۱ عدد

گوجه فرنگی رنده شده ۱ عدد

پاپریکا مقداری

جعفری ۳-۴ عدد

ریحان مقداری

نمک

مواد لازم برای تهیه سس سیب زمینی پاره

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا حوری

آب جوش ۲ کاسه

سیر ۵ حبه

طرز تهیه سیب زمینی شکم پاره :

ابتدا سیب زمینی را پوست گرفته  و از درازا نصف کرده داخلش را در آورده بدون اینکه پاره شود در روغن فراوان سرخ میکنیم  و روی حوله کاغذی روغن اضافی آن را میگیریم

ازاین روغن مقداری در تابه ریخته و در آن گوشت را سرخ می کنیم پیاز رنده شده را میریزیم و به سرخ کردن ادامه میدهیم  سپس فلفل سبز  خرد شده را ریخته و به تفت دادن ادامه میدهیم  رنده گوجه فرنگی را ریخته و به مدت  دو دقیقه تفت میدهیم  نمک و ریحان , فلفل و جعفری ریز خرد شده  را ریخته مخلوط میکنیم و  ازحرارت برمیداریم

داخل سیب زمینی تفت داده شده را با این مواد پر مینیم  ودر سینی فر میچینیم دو لیوان آب و کمی رب مخلوط کرده و در لابه لای سیب زمینی پاره ها می ریزیم در فر ۲۰۰ درجه قرار داده تا رویش طلایی شود

سیب زمینی هایی را که  در آوردیم برای اینکه هدر نرود در روغن سرخ میکنیم  و در کنار سینی قرا رمیدیم تا با سیب زمینی ها بپزیم خیلی خوب می شود  و موقع سرو کنار غذا قرار دهید

نوش جانتان

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *