دستور تهیه شیرینی مارمالادی متفاوت

دستور تهیه شیرینی مارمالادی متفاوت

شیرینی از خوردنی های لذیذی است و از همه لذیذ تر شیرینی خانگی خصوصا از نوع  مارمالادی امیدوار م با درست کردن شیرینی مارمالادی حسابی از خوردنش لذت ببربد اگر به دنبالا روش ساده شیرینی مارمالادی هستید  با این دستور درست کنید اکنون ببینیم برای درست کردن شیرینی مارمالادی به چه مواد اولیه ای احتیاج داریم  این شیرینی هم بسیار لذیذ است میتوانید با این دستور یک شیرینی مارمالادی متفاوتی درست کنید.این روزها شیرینی مارمالادی را همه دوست دارند منم خواستم یک آموزش شیرینی مارمالادی برایتان داشته باشم البته قبلا انواع دیگری را آموزش دادم این هم نوعی دیگر است  و باز هم آموزش خواهیم داد این شیرینی ها را یاد میدهیم تا خودتان درست کنید  با مواد سالم و بهداشتی  و بدون دردسر  درکنار اعضای خانواده همراه با چای یا قهوه سرو کنید

 مواد لازم برای تهیه شیرینی مارمالادی :

تخم مرغ ۳ عدد

شکر نیم کیلو

کره نرم شده ۶۰۰ گرم

وانیل ۴ پاکت

بکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری

آرد الک شده ۱ کیلو

مواد لازم برای تهیه روی شیرینی :

مربا یا مارمالاد زرد آلو به مقدار لازم

بادام پرک شده مقداریدستور تهیه شیرینی مارمالادی متفاوت

دستور تهیه شیرینی مارمالادی متفاوت

طرز تهیه شیرینی مارمالادیدستور تهیه شیرینی مارمالادی متفاوت

دستور تهیه شیرینی مارمالادی متفاوت

دستور تهیه شیرینی مارمالادی متفاوت

مواد خمیر را با هم مخلوط کرده ورز میدهیم  در یخچال یک روز بماند  وقتی خمیر در یخچال قرار میگرد باز کردنش راحت تر می شود  به چهار قسمت تقسیم کرده هر کدام را کمی ورز داده و با دست نرم میکنیم سپس با کمک وردنه  باز کرده و با کمک قالب برش می زنیم

با دهانه لیوان هم می شود قالب زد وقتی خمیر را قالب زدیم در سینی فر می چینیم روی آن اول مربا زده سپس بادام های پرک شده را می ریزیم در فر ۱۸۰ درجه قرار میدهیم تا کمی بپزد و رویش طلایی شود این هم تهیه یک نوع شیرینی دیگر امیدوارم دوست داشته باشید

امیدوارم طرز تهیه این شیرینی را یاد بگیرید و  فقط خواندن به معنای یاد گرفتن نیست باید آن را درست کنید و کیفیت شیرینی خود با قنادی را مقایسه کنید

 

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *