آموزش مرحله به مرحله پخت خمیر بقچه ای به سبک ترکیه

آموزش مرحله به مرحله پخت خمیر بقچه ای به سبک ترکیهبقچه خمیری از انواع بقچه هایی است که اگر مواد داخلیش پنیر قرار دهیم برای عصرانه استفاده می شود و بیشتر اوقات غذاهای خمیری در سفره های ترکیه وجود دارد این بقچه خمیری به آسانی درست می شود و لازم نیست برای خریدنش پول زیادی هزینه کنید  میتوانید میانش از وسایل موجود در منزل قرار داده و بعنوان ناهار یا شام هم سرو کنید ولی ما داخلش فقط از پنیر استفاده کردیم که عصرانه است

مواد لازم برای تهیه بقچه خمیری بدون خمیر مایه :

برای درست کردن بقچه خمیر بدون استفاده از خمیر مایه به مواد زیر نیاز داریم :

ماست ۲ لیوان

روغن مایع ۱ لیوان

بکینگ پودر ۳ قاشق غذا خوری

نمک ۱ قاشق مربا خوری ( سر پر نباشد )

آرد ۴ لیوان ( بسته به نوع آرد دارد ممکن است بیشتر ازاین مقدار هم ببرد )

آرد سوخاری نصف لیوانآموزش مرحله به مرحله پخت خمیر بقچه ای به سبک ترکیه

مواد داخلی بقچه پنیری:

پنیر سفیدآموزش مرحله به مرحله پخت خمیر بقچه ای به سبک ترکیه

 طرز تهیه خمیر بقچه ای  بدون خمیر مایه :

در یک کاسه مخصوص درست کردن خمیر ماست  به مقدار دو لیوان, روغن مایع به مقدار ۱ لیوان , نمک , بکینگ پودر  ۳ قاشق غذا خوری, را ریخته و آرد ر ا آرام آرام میریزیم  خوب ورز داده خمیر نرمی است که بدست نمی چسبد از خمیر تکه هایی برداشته  و داخلش را کمی باز کرده و پنیر را قرار داده و گرد کرده ابتدا در آرد  سوخاری غلطانده و در سینی فر قرار میدهیم  و در فر ۲۰ درجه از قیل گرم شده قرار میدهیم  بمدت بیست و پنج دقیقه بپزد  این هم نوعی بقچه خمیری بدون استفاده از خمیرمایه امیدوارم بخورید و لذت ببرید

آموزش مرحله به مرحله پخت خمیر بقچه ای به سبک ترکیه

بعضی از افراد خمیر بقچه ای را بخاطر وجود خمیرمایه دوست ندارند ولی این بقچه خمیری ما حتی خمیر مایه هم ندارد براحتی میتوانید استفاده کنید یک خوراکی لذیذ و نسبتا آسانی است  ایده خوبی برای عصرانه است مطمئنم خوشتان خواهد آمد منتظر یقیه رسپی های خمیری ما باشید و از رسپی های قبلی هم دیدن فرمایید

 

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *