روش تهیه پیتزای ایتالیایی با خمیر نازک

روش تهیه پیتزای ایتالیایی با خمیر نازکمبدا پیدایش پیتزا کشور ایتالیا است  می خواهید باور کنید یا نکنید بهترین پیتزا در ایتالیا درست می شود خمیرش نازک و ترد است سبزیهایش درشت خرد شده  خمیر پیتزای ایتالیایی نازک باز می شود  بازکردن خمیر این پیتزا بسیار مهم است

مواد لازم برای خمیر پیتزای ایتالیایی :

برای درست کردن خمیر پیتزای ایتالیایی به مواد زیر نیاز داریم:

آرد ۴ لیوان

شیر ۱ استکان

خمیر مایه ۱ قاشق مربا خوری

تخم مرغ ۱ عدد

روغن مایع نصف استکان

نمک

مواد لازم برای تهیه سس پیتزای ایتالیایی :

برای تهیه سس پیتزای ایتالیایی به مواد زیر نیاز داریم :

گوجه فرنگی مربعی حرد شده ۱ استکان

روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری

سرکه ۱ قاشق مربا خوری

آویشن ۱ قاشق چایخوری

 مواد لازم برای روی پیتزای ایتالیایی :

برای روی پیتزای ایتالیایی به مواد زیر نیاز داریم :

سوسیس , کالباس , قارچ  ( هرکدام را که دوست داشتید )

پنیر پیتزای رنده شده ۱ لیوان

در کاسه آرد را ریخته  وسطش را گودال کرده  خمیر مایه ریخته   و با آب ولرم خمیرمایه را حل میکنیم  شیر و روعن مایع را ریخته و آرد را از کناره ها به وسط می آوریم و مخلوط میکنیم  یک عدد تخم مرغ می ریزیم نمک و آب را ریخته خمیر سفتی می شود و در یک کاغذ محافظ قرا رداده یک ساعت استراحت کند

گوجه فرنگی , روغن مایع , آویشن و سرکه را در یک ظرف ریخته  و با کمک بلندر  پوره میکنیم  میتوان روی پیتزا کدو ,بادمجان , فلفل و قارج .  هرچهه که دوست دارید بریزید

اکنون خمیر را دو قسمت کرده  خمیر را تا جایی که میتوانید نازک  و گرد باز کنید  اولین کار در تهیه این پیتزا داشتن حوصله است

روی خمیر مواد آماده کرده را ریخته روی آن پنیر پیتزای رنده را می ریزم در درجه ۲۵۰ بمدت سه دقیقه می پزیم اکنون گیتزای مکزیکی ما آماده سرو کردن است

این هم نوع دیگری از پیتزا منتظر بقیه رسپی ها ما باشید

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *