شیوه پخت کیک کلاسیک با متد ترکیه

شیوه پخت کیک کلاسیک با متد ترکیه

کیک کلاسیک درست کردنش آسان هم به نظر برسد مهارت می خواهد  کیک باید خوب پف کند و هم  اینکه داخلش خوب بپزد این کیک کلاسیک با کیک هایی که تا کنون آموزش داده ایم متفاوت است میتوانید هر چیز اضافی که در خانه داشتید مثل بیسکویت و شکلات را هم  به کیک اضافه کنید و انواع مدلهای دیگر را هم درست کنید اگر میخواهید زمان زیادی با بچه ها وقت بگذرانید آنها را به آشپزخانه آورده و با  هم کیک درست کنید

مواد لازم برای تهیه کیک کلاسیک :

برای درست کردن کیک کلاسیک به مواد زیر نیاز دارید :

تخم مرغ ۳ عد

شکر قهوه ای ۱ لیوان

شیر در دمای محیط ۱ لیوان

روغن مایع ۱ لیوان

وانیل ۱ پاکت ۵ گرمی

بکینگ پودر ۱ پاکت ۱۰ گرمی

آرد ۴ قاشق غذا خوری

طرز تهیه کیک کلاسیک

برای تهیه کیک کلاسیک  سه عدد تخم مرغ  و شکر قهوه ای یک  لیوان  را در یک کاسه ریخته و با همزن هم میزنیم سپس شیر در دمای محیط به مقدار یک لیوان  , روغن مایع یک لیوان , وانیل و بکینگ پودر را ریخته و به هم زدن ادامه میدهیم و چهار قاشق آرد الک شده را می ززیم  و در قالب کیک چرب شده ریخته  در قر ۱۷۵ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم وقتی کیک را تست کردیم دیدیم پخته است کیک پخته شده را از فر خارج کرده رویش  حوله خیس کشیده و میگذاریم ولرم شود

وارونه کرده و کیک را برش میزنیم  با قهوه و یا چای سرو میکنیم  به این کیک کاکائو , تکه های شکلات و فندق و یا دارجین هم میتوانید یریزید

این مقدار کیک برای  شش تا هشت نفر است پس میزان آن را می توانید خودتان کم و زیاد کنید و کل زمان صرف شده برای درست کردن کیک کلاسیک چهل و پنج دقیقه است که از این چهل و پنج دقیقه پانرده دقیقه برای آماده سازی و سی دقیقه برای پخت این کیک است

 

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *