طرز تهیه کوفته آبدار ترکیه

کوفته یکی از پرطرفدارترین خوراکی هایی است که در کشور ترکیه استفاده می شود این کشور انواع مختلف کوفته دارد که یکی از آنها کوفته آبدار است اکنون می رویم برای آموزش کوفته آبدار ترکیه

مواد لازم برای تهیه کوفته آبدار :

گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم

بلغور ۴ قاشق غذا خوری

سیر ۲ حبه

آرد ۲ قاشق غذا خوری

سیب زمینی متوسط ۴ عدد

پیاز متوسط ۱ عدد

روغن مایع ۳ قاشق غذا خوری

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری

نمک و فلفل سیاه , پاپریکا

طرز تهیه کوفته آبدار

برای تهیه کوفته آبدار ابتدا در یک ظرف چهارصد گرم گوشت چرخ شده ریخته روی آن دو حبه سیر رند شده می ریزیم چهار قاشق غذا خوری بلغور , نمک و فلفل سیاه و پاپریکا  که مقدار آنها بنابه ذائقه هر شخص است  می ریزیم و خوب بادست خوب ورز میدهیم

اکنون در یک سینی دو قاشق غذا خوری آرد می پاشیم  از کوفته تکه های کوچک برمیداریم  و در دست گرد میکنیم  و آرد می پاشیم در سینی قرار میدهیم تا به آرد آغشته شوند.اکنون چهار عدد سیب زمینی در اندازه متوسط پوستش را گرفته و در مربع هایی در اندازه متوسط خرد میکنیم یک عدد پیاز را ریز خرد میکنیم

در یک قابلمه بزرگ ۳ قاشق غذا خوری روعن مایع می ریزیم و روی آن پیاز ریز خرد شده را ریخته دو دقیقه تفت میدهیم سپس دو قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی دو دقیقه تفت داده  سیب زمینی های خرد شده را می ریزیم دو تا سه بار هم زده تا تفت داده شد سپس آب گرم ریخته دو انگشت بالاتر از سیب زمینی ها باشد  و  میگذاریم بجوشد

به غذا در حال جوش  کوفته های آردی را ریخته و نمک و فلفل را ریخته و مخلوط میکنیم درب قابلمه را گذاشته در حرارت کم بمدت نیم ساعت بپزد اگر آبش کم بود کمی آب جوش  می توانید بریزید

وقتی کوفته پخت پنج تاده دقیقه  استراحت کند سپس گرم سرو میکنیم این هم تهیه یک کوفته آبدار خوشمزه که مختص کشور ترکیه است و این مقدار برای چهار نفر است

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *