آموزش شیرینی زنجبیلی برای سال نو میلادی

آموزش شیرینی زنجبیلی برای سال نو میلادی

همانطوریکه میدانیم به آغاز سال نومیلادی نزدیک می شویم و دو وز دیگر سال ۲۰۱۷ به پایان رسیده و سال ۲۰۱۸ آغاز می شود امیدوارم سال جدید هم با سلامتی و خوشی آغاز شود اکنون برویم برای تهیه یک شیرینی زنجبیلی من برای سال نو میلادی این شیرینی زنجبیلی را انتخاب کردم علاوه بر مزه اش بویش هم بسیار خوشایند است  درست کردنش هم که بسیار لذتبخش است

مواد لازم برای شیرینی زنجبیلی سال نو میلادی :

کره ۱۰۰ گرم نرم شده در دمای محیط

شکر قهوه ای یک لیوان سرخالی

تخم مرغ ۱ عدد

دوشاب نصف لیوان

پودر دارچین ۱ قاشق غذا خوری

پودر هل مقداری

وانیل ۱ پاکت ۵ گرمی

نمک ۱ پنس

آرد به میزان لازم  به مقدار ۳٫۵ تا ۴ لیوان کم کم میریزیم

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی

شیرینی زنجبیلی را هم مثل همه شیرینی ها شکر قهوه ای به میزان یک لیوان سرخالی و کره نر شده صد گرم را با هم مخلوط کرده روی آن یک عدد تخم مرغ  میریزیم و به مخلوط کردن ادامه میدهیم سپس دوشاب را می ریزیم سپس همه مواد خشک موجود در مواد شیرینی را ریخته و در آخر آرد را کم کم می ریزیم  خوب ورز میدهیم تا بدست نچسبد.در کاغذ محافظ قرار داده بیست دقیقه در یخچال بماند

اکنون خمیر را از یخچال در آورده  و  لای نایلون قرار داده و با وردنه باز مکینم  نه زیاد نازک باشد و نه زیادضخیم دقت کنید ضخامتش در حد ضخامت شیرینی باشد نه نازک تر و نه کلفت تر اگر زیاد نازک بشود خشک می شود و زود هم میسوزد

با قالب شیرینی قالب زده  و در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده می چینیم

در فر ۱۶۵ درجه بمدت هشت تا ده دقیقه می پزیم دقت کنید که این شیرینی زود می پزد زیاد از فر دور نشوید وقتی شیرنی سرد شد به دلخواه تزیین میکنیم  این هم یک شیرینی خوشمزه براس سال نو میلادی

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *