شیوه پخت کوفته قبرس

کوفته قبرس از کوفته هایی است که برای عصرانه هم استفاده می شود کسانی که این کوفته را  میخورند باز هم دوست دارند که بخورند و علاوه بر این با گوشت بسیار کم ,کوفته زیادی بدست می آید  و هزینه آن برای درست کردن کوفته  هم خیلی کم است یعنی مقرون به صرفه است و خیلی زود سیر میکند  میتوایند کوفته قبرس را در کنار غذاها قرار دهید بعنوان پیش غذا برای مهمانی ها هم سرو می شود اگر شما هم نگرانید که ببینید در داخل این کوفته چه موادی به کار رفته با ما همراه باشید برای درست کردن کوفته قبرس

مواد لازم برای تهیه کوفته قبرس :

برای درست کردن کوفته قبرس به مواد زیر نیاز داریم :

گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم

سیب زمینی متوسط ۴ عدد

پیاز ۱ عدد

تخم مرغ ۱ عدد

جعفری

آرد سوخاری نصف لیوان

فلفل سیاه و پاپریکا و زیره و نمک

روغن مایع سرخرکردنی برای سرخ کردن کوفته ها

طرز تهیه کوفته قبرس

برای درست کردن این کوفته خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها و پیاز را پوست گرفته  و سپس هردو را با رنده ریز رنده میکنیم  و آبش را می گیریم

در یک کاسه سیب زمینی و پیاز رنده شده , تخم مرغ , جعفری ریز حرد شده را ریخته و نمک هم اضافه کرده و خوب ورز میدهیم به کوفته  ورز داده شده شکل دلخواه را داده  و در روغن سرخ کردنی فراوانی سرخ  میکنیم و گرم سرو میکنیم.

این کوفته جزو کوفته هایی است که خیلی زود آماده می شود و بسیار هم مغذی است میتواید در ایام تعطیل در کنار خانواده سرو کنید  امیدوارم این کوفته را در درست کنید . خوب و بد بودن آن را با نوشتن کامنت زیر پست با دیگران به اشتراک بگذارید منتظر رسپی های جدید ما باشید و با  انواع مختلف کوفته آشنا شوید

این مقدار کوفته برای چهار تا شش نفر است و کل زمان صرف شده بیست و پنج دقیقه است که از این بیست و پنچ دفیقه ده دقیقه زمان آماده سازی و پانزده دقیقه برای مدت زمان پخت است

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *