شیوه پخت گوزلمه اسفناج ترکیه

گوزلمه اسفناج ترکیه – گوزلمه یکی ازغذاهای خمیری ترک است انواع و اقسام گوزلمه وجود دارد که عبارتند از گوزلمه اسفناج , گوزلمه پنیر , گوزلمه سیب زمینی  .این مقدار برای چهار نفر است و کل زمان صرف شده سی و پنج دقیقه است که بیست دقیقه زمان آماده سازی آن و سی و پنج دقیقه زمان پخت آن است برای درست کردن گوزلمه اسفناج به مواد زیر نیاز داریم :

مواد لازم برای تهیه گوزلمه اسفناج :

 

برای درست کردن خمیر گوزلمه به مواد زیر نیاز داریم :

خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری

آب ۲ لیوان

آرد به میزان لازم

نمک به میزان لازم

 مواد لازم برای داخل گوزلمه :

برای درست کردن مواد داخل گوزلمه به مواد زیر نیاز داریم :

اسفناج نیم کیلو

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق مربا خوری

روغن مایع ۱ قاشق غذا خوری

پیاز ۱ عدد

پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم

 

طرز تهیه گوزلمه اسفناج :

 

داخل آب خمیرمایه را ریخته  و خوب حل میکنیم  وقتی خمیرمایه داخل آب خوب حل شد  در یک کاسه بزرگ ریخته  روی آن نمک و آرد می ریزیم و خوب ورزمیدهیم  اگرخمیر شل باشد کمی آرد می ریزیم  روی خمیر را پوشانده و در دمای آشپزخانه  مدتی استراحت میدهیم. اکنون اسفناج ها را می شوئیم و به  اندازه دلخواه خرد می کنیم  و می پزیم وقتی اسفناجها پخته شد پیازها ر ا مربعی خرد میکنیم  اکنون پیازها خرد شده را در تابه می ریزیم  تا طلایی شود  روی آن رب گوجه فرنگی نمک و فلفل سیاه ریخت و هم زده  روی این مخلوط اسفناج های پخته شده را ریخته و ده دقیه تفت میدهیم

اکنون از خمیر استراحت داده شده تکه هایی برداشته  و با کمک اکلوا ( وردنه  نازک ) بزرگ باز میکنیم اکنون خمیر را که باز کردیم مواد اسفناج  و پنیر پیتزا را ریخته و خمیر را میبندیم  تا وقی خمیر تمام شود همین کار را انجام میدهیم

اکنون خمیرهای آماده شده را در تابه قرا رداده و هر دو طرفش را سرخ میکنیم  اکنون گوزلمه ما آماده خوردن است

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *