طرز تهیه نان برلین آلمان

طرز تهیه نان برلین آلمان

نان برلین آلمان از بهترین و لذیذترین رسپی های آلمان است خمیر را سرخ کرده و استفاده میکنیم  و داخل این نان که در اصطلاح نوعی مینی کیک است  مارمالاد و شوکوکرم قرار میدهیم  توصیه میکنم درست کنید و مزه اش را بچشید اکنون برویم برای درست کردن نان برلین آلمان

مواد لازم برای تهیه خمیر نان برلین آلمان :

شیر ولرم ۱ استکان

کره نرم شده ۱۰۰ گرم یا مارگارین

خمیرمایه  ۱ قاشق غذا خوری

شکر ۳ قاشق غذا خوری

وانیل ۱ پاکت ۵ گرمی

نمک ۱ پنس

تخم مرغ ۲ عدد

آرد ۴ تا ۵ لیوان

مواد لازم برای تهیه داخل نان برلین آلمان

مارمالاد آلبالو ۴ قاشق غذا خوری

شوکوکرم ۲ قاشق غذا خوری

 مواد لازم برای تهیه  روی نان برلین آلمان

پودر قند

مواد لازم برای سرخ کردن نان برلین آلمان

روغن مایع سرخکردنی یک لیترطرز تهیه نان برلین آلمان

طرز تهیه نان برلین آلمان

برای درست کردن خمیر این نان ابتدا شیر ولرم , کره , خمیرمایه , نمک , شکر و وانیل و تخم مرغ ها را ریخته و خوب هم میزنیم سپس آرد را کم کم اضافه میکنیم  و خوب ورز میدهیم تا خمیرنرمی شود اندازه آرد بستگی به بزرگی و کوچکی تخم مرغ دارد  بخاطرهمین همیشه باید آرد را کم کم بریزیم تا کنترل دستمان بیاید و مقدار ارد کم و زیاد نشود.اکنون  روی خمیر را پوشانده و در جای گرم قرار میدهیم  تا خوب ور بیاید  برای استراحت خمیر یک ساعت کافیست

بعد از سپری شدن یک ساعت از خمیر به اندازه نارنگی برداشته  و چانه گیری کرده و  نانها را روی کاغذ روغنی می چینیم  ورویش را با پارچه تمیز می پوشانیم  و یکساعت  دیگر استراحت میدهیم

در تابه روغن سرخ کردنی ریخته و در حرارت متوسط  سرخ میکنیم ( توجه کنید اگر در حرارت زیاد سرخ کنید داخلش نمی پزد ) دو طرفش را خوب سرخ کرده و در حوله کاغذی قرار میدهیم تا روغن اضافی نان را بگیرد و میگذاریم سرد شود. در قیف مارمالاد آلبالو را ریخته  و کناره هایش را برش زده  و داخل نان نصف مارمالاد  و نصف شکو کرم پر می کنیم و رویش را با پودر قند تزیین می کنیم

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *