چگونه در فر بورک سیب زمینی با استفاده از خمیر یوفکا درست کنیم

چگونه در فر بورک سیب زمینی با استفاده از خمیر یوفکا درست کنیم

سرچ کردن بورک سیب زمینی را در همین سایت دکتر سلام که انجام دهیم انواع مختلف رسپی خواهیم داشت که این هم نوع دیگری از بورک سیب مینی با استفاده از خمیر یوفکا است اگر میخواهید بدانید چگونه بورک سیب زمینی را با استفاده از خمیر یوفکا درست کنیم جواب پرسش شما در ادامه مطلب آورده شده است قبل ازاینکه برویم سراغ طرز تهیه این بورک باید بگوییم که  این مقدار برای هشت تا ده  نفر است و کل زمان صرف شده چهل دقیقه است که  پانزده  دقیقه آماده سازی آن و بیست و پنج دقیقه مدت زمان پخت این بورک طول می کشد

غذایی وجود ندارد که برای آن وقت تلف نکنید حتی درست کردن املت که آسانترین غذا است باید وقت گذاشته شود این بورک برای صبحانه  , ناهار و شام  انتخاب خوبیست  درست کردنش هم آسان است

مواد لازم برای تهیه بورک سیب زمینی با استفاده از یوفکا

یوفکا ۵ عدد

سیب زمینی متوسط ۴ عدد

پیاز بزرگ ۱ عدد

نمک و ادویه جات دلخواه

مواد لازم برای تهیه سس بورک سیب زمینی :

شیر ۱ کاسه

روغن مایع  یا روغن زیتون ۵ قاشق غذا خوری

سفیده تخم مرغ ۱ عدد , زرده تخم مرغ برای روی بورک

طرز تهیه بورک سیب زمینی با استفاده از یوفکا

ابتدا سیب زمینی ها را پخته  و پوستش را گرفته و با چنگال له میکنیم . پیاز را ریز خرد کرده و در تابه می ریزیم روغن می ریزیم و سرخ  میکنیم  وقتی پیازها تفت داده شد سیب زمینی های له شده و در آخر نمک و سایر ادویه جات را می ریزیم و خوب هم میزنیم و حرارت را خاموش میکنیم

اکنون سس را درست میکنیم برای این کار شیر , زرده تخم مرغ  و روغن مایع را ریخته و هم میزنیم  یک عدد یوفکای درسته ( نصف هم می شود ) در روی میز کار باز میکنیم  از سس اماده شده  روی همه جای یوفکا ریخته  هرچقدر این خمیر سس داشته باشد به همان اندازه لذیذتر خواهد بود

اکنون به همه جای خمیر از مواد داخلی ریخته  و خوب رول میکنیم  در فر ۱۹۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم در سینی فر چرب شده  وکاغذ روغنی انداخته شده قرار داده   بورک را  قرار میدهیم

زرده تخم مرغ را روی بورک می مالیم رویش کنجد یا سیاه دانه می ریزیم  اکنون بورک سیب زمینی ما آماده سرو کردن است

 

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *