شیوه پخت کوفته بلغور آبدار

شیوه پخت کوفته بلغور آبدار

کوفته بلغور آبدار نوعی کوفته است برای کسانی که کوفته دوست دارند بچه ها هم این کوفته را دوست خواهند داشت و خواهند خورند مدت زمان پخت آن هم کم است براحتی میتوایند این کوفته بلغور را درست کنید این مقدار برای چهار تا پنج نفر بوده و زمان صرف شده چهل دقیقه است که بیست دقیقه آماده کردن آن و بیست دقیقه هم مدت زمان پخت این کوفته بلغور طول می کشد

مواد لازم برای تهیه کوفته بلغور  آبدار :

گوشت چرخ شده ۲۰۰ گرم

بلغور ریز مخصوص کوفته ۱ استکان

آرد ۱٫۵ قاشق غذا خوری

پیاز متوسط ۱ عدد

سیر ۲ حبه

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق

تخم مرغ در اندازه متوسط ۱ عدد ( تخم مرغ برای داخل کوفته لازم است )

روغن مایع یا روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری

نمک و ادویه جات دلخواه

 

طرز تهیه کوفته بلغور آبدار

در یک کاسه گوشت چرخ شده دویست گرم, بلغور ریز مخصوص کوفته یک استکان , تخم مرغ متوسط ۱ عدد , پیاز متوسط ۱ عدد, سیر دو حبه, نمک و ادویه جات را ریخته و خوب ورز میدهیم وقتی ورز دادیم  در اندازه دلخواه برداشته و گرد میکنیم تا بشکل کوفته در آید

این کوفته ها را در سینی آردی ریخته که نچسبد همه جای کوفته ها آغشته به آرد شود

در قابلمه دو قاشق غذا خوری روغن ریخته  سپس رب به مقدار یک قاشق غذا خوری  را تفت میدهیم  پنج تا شش لیوان آب جوش ریخته چنددقیقه هم بجوشد اکنون در این محلول کوفته ها را ریخته  در اینجا اندازه نمک را تست کنید اگر لازم بود بریزید  اگر نمک زیادی ریختید مقداری سیب زمینی بریزید تا نمک اضافی آن را بگیرد در حرارت متوسط  به مدت بیست دقیقه بپزد

دراین پست برایتان یک غذای سنتی اموزش دادیم اگر تاکنون ازاین کوفته درست نکردید توصیه میکنم  تست کنید و بیشتر با غذاهای سنتی کشور ترکیه آشنا شوید

امیدوارم دوست داشته باشید

 

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *