فواید سلامتی مصرف شاه توت و تاثیر آن بر سلامت دهان و دندان

فواید سلامتی مصرف شاه توت و تاثیر آن بر سلامت دهان و دندان

رنگ تیره در شاه توت باعث می شود آنها را در سالاد میوه و دسر قرار دهید، اما این رنگ قرمز  همچنین نشان دهنده غلظت بالای آنتی اکسیدان ها است. تحقیقات نشان می دهد که محتوای ویتامین آنها ممکن است به کاهش خطر ابتلا به مشکلات قلبی، بیماری پریودنتال و کاهش سن در عملکرد حرکتی و شناختی کمک کند. شاه توت ها دارای کالری کمی هستند، تقریبا بدون چربی، دارای فیبر بالا و غنی از مواد مغذی هستند و انتخاب خوب برای کسانی است که برای حفظ و یا از دست دادن وزن به شیوه ای مغذی در تلاش هستند.

تغذیه کم کالری

یک ظرف شاه توت خام ۶۲ کالری و کمتر از یک گرم چربی دارد، ۲ گرم پروتئین، بدون کلسترول و تنها دارای  ۱ گرم سدیم است. این نیز به شما ۷٫۶ گرم فیبر ارائه می دهد. اگر شما در حال تلاش برای از دست دادن وزن هستید، تمشک می تواند به شما انرژی سریع بدهد و محتوای فیبر آنها می تواند به شما کمک کند تا وعده غذای بعدی سیر بمانید و مانع از خوردن غذاهای بیشتری می شود.

عملکرد قلب

به گفته یک گروه از محققان Policlinico Universitario در مسینا ایتالیا، که در سال ۲۰۰۳ در “Science Sciences” انتشار یافت، شاه توت ممکن است برای قلب شما مناسب باشد. آنها فعالیت آنتی اکسیدانی آب شاه توت را بر روی بافت عروقی آسیب دیده توسط رادیکال های آزاد پراکسینیتریت، اکسیدان هایی که می توانند DNA یا سلول ها را دچار آسیب یا تخریب کنند، مشاهده کردند. به گفته آنها، ترکیباتی به نام آنتوسیانین ها، ممکن است فعالیت آنتی اکسیدانی آب شاه توت را افزایش داده و سیستم قلبی عروقی شما را از بیماری محافظت

کنند.

مهارت های حرکتی و شناختی

مطالعه ای که در سال ۲۰۰۹ در مجله پزشکی “علوم اعصاب تغذیه” منتشر شده، نشان داد که مصرف شاه توت می تواند تاثیر مثبتی بر مهارت های حرکتی و شناختی داشته باشد که اغلب با افزایش سن کاهش می یابد. محققان به مدت  ۸ هفته به موش های آزمایشگاهی شاه توت دادند و عملکرد مغزی بهتر، تعادل و هماهنگی را مشاهده کردند. آن ها همچنین بهبود قابل توجهی را در عملکرد حافظه کوتاه مدت نشان دادند. محققان معتقدند که پلی فنول های شاه توت سطح کافی آنتی اکسیدان ها را افزایش می دهد و به صورت بالقوه برای سلامتی بزرگسالان مفید است.

سلامت دهان و دندان

خوردن شاه توت ممکن است باعث کشتن باکتری های دهانی شود که باعث بیماری می شوند. با توجه به دانشگاه ایالتی اورگان، شاه توت ها حاوی اسید گالیک، روتین و اسیدellagic  هستند که ممکن است دارای خواص ضد ویروسی و ضد باکتری باشند. در سال ۲۰۱۲، محققان دانشگاه کنتاکی و دانشگاه کارولینای شمالی اثرات ضد باکتریایی عصاره شاه توت را بر سلامت دهان و دندان بررسی کردند. پس از آزمایش بر روی ۱۰ نوع مختلف باکتری، آنها نتیجه گرفتند که توانایی عصاره شاه توت در کشتن پاتوژن ها، همراه با خواص ضد التهابی و ضد ویروسی آن، یک ماده امیدوارکننده در محصولات طراحی شده برای جلوگیری یا درمان عفونت های دهان و دندان است.

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *