چگونه از انجیر خشک مربا درست کنیم

در میز صبحانه مربای انجیر جایگاه ویژه ای دارد  و از این مربای انجیر خشک میتوانید در شیرینی ها هم استفاده کنید این مقدار  مواد برای شش نفر است  و مدت زمان پخت این انجیر در مجموع نیم ساعت است که ده دقیقه آماده سازی و بیست دقیقه هم زمان پخت این مربای انجیر خشک است اکنون برویم برای مواد لازم و طرز تهیه  مربای انجیر خشک

مواد لازم برای تهیه مربای انجیر خشک :

برای درست کردن مربای انجیر خشک به مواد زیر نیاز داریم :

انجیر خشک ۱ کیلو

شکر ۱ کیلو

آب ۱٫۵ لیتر

لیمو ترش ۱ عدد

کنجد ۱ لیوان ( اگر در خانه نداشتید میتوانید نریزید ریختن کنجد اختیاری است )

روغن مایع برای تفت دادن کنجد

کره ۱ قاشق چایحوری  ( این هم اختیاری است  برای براق کردن مربا استفاده می شود که نریزیم هم می شود )

شیشه مخصوص مربا

 

طرز تهیه مربای انجیر خشک

 

ابتدا انجیرهای خشک را خوب می شوئیم و میگذاریم آبش برود  اگر انجیرها دم داشته باشد انها را میچینیم  وقتی کاملا انجیر خشک شد  خرد میکنیم.در قابلمه یک و نیم لیتر آب و یک کیلو شکر ریخته و خوب مخلوط میکنیم تا ذرات شکر حل شود. در یک تابه دیگر خیلی کم روغن زیخته  و کنجدها ر ا تفت میدهیم

 

بعد از اینکه شربت جوشید پانزده دقیقه بعد انجیرها را می ریزیم  وقتی به غلظت لازم رسید حرارت را کم کرده سپس نصف عدد آب لیمو ریخته یکی دو دقیقه دیگر جوشانده  و از حرارت برمیداریم  سپس کنجدهای تفت داده شده را می ریزیم در آخر یک قاشق چایخوری کره می ریزیم

اکنون مربا آماده را در شیشه ریخته  و یک انگشت سرخالی باشد دربش را محکم می بندیم  تا هوا داخلش نرود یا اینکه  وقتی درب شیشه را گذاشتیم وارونه در آب جوش قرا رمیدهیم  سپس وارونه در روی میز کار قرا رداده تا سرد شود از نور  آفتاب دور نگهداری شود . در جای سرد نگهداری میکنیم

وقتی مرباها را در آب جوش استریل می کنیم  طعم و مزه مربا عوض نمی شود

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *