آیا بورک مرغ را با یوفکا امتحان کرده اید ؟

آیا بورک مرغ را با یوفکا امتحان کرده اید ؟

میخواهیم در این پست یک نوع بورک دیگر با استفاده از یوفکا آماده کنیم که اسمش بورک مرغ است از دو عدد یوفکا میتوانیم برای هشت نفر بورک مرغ آماده کنیم شما با توجه به تعداد مهمانها و اعضای خانواده میتوانید مقدارش را کم و زیاد کنید اکنون برویم برای تهیه بورک مرغ

مواد لازم برای تهیه بورک مرغ :

یوفکا ۲ عدد

مواد داخل بورک

مرغ ۳۰۰ گرم

پیاز کوچک ۱ عدد

فلفل سبز ۱ عدد

روغن مایع ۳ قاشق غذا خوری

نمک و فلفل و زیره

مواد لازم برای تهیه سس بورک :

آب نصف استکان

روغن مایع  نصف استکان

 مواد لازم روی بورک مرغ :

زرده تخم مرغ

کنجدآیا بورک مرغ را با یوفکا امتحان کرده اید ؟

طرز تهیه بورک مرغ :

برای  تهیه بورک مرغ ابتدا سیصد گرم گوشت در یک قابلمه ریخته روی آن  مقداری آب بریزید تا روی مرغها را بگیرد و میپزیم تا زمانی که مرغها نرم و پخته شود وقتی مرغها پخت از حرارت برداشته و میگذاریم تا سرد شود و با چاقو ریز خرد میکنیمآیا بورک مرغ را با یوفکا امتحان کرده اید ؟

در یک قابلمه متوسط سه قاشق روغن مایع می ریزیم روی آن یک عدد پیاز ریز خردشده  یک دقیقه تفت داده سپس فلفل سبز ریز خرد شده  را ریخته و تقت داده تا نرم شود  به روی فلفل و پیاز تفت داده شده  مرغهای پخته و خرد شده را ریخته  و بنابه ذائقه خود و افراد خانواده نمک و فلفل سیاه می ریزیمآیا بورک مرغ را با یوفکا امتحان کرده اید ؟

آیا بورک مرغ را با یوفکا امتحان کرده اید ؟

آیا بورک مرغ را با یوفکا امتحان کرده اید ؟

سپس در یک ظرف آب و روغن مایع را ترکیب کرده  یک عدد یوفکا را روی میز کار باز کرده و به هشت قسمت برش میزنیم

آیا بورک مرغ را با یوفکا امتحان کرده اید ؟

یکی از برشها  را برداشته و رویش مخلوط آب و روغن مالیده  و یک تکه یوفکای دیگر گذاشته  دوباره رویش آب و روغن می ریزیم  اکنون از قسمت پهن مخلوط مرغ را گذاشته کناره هایش را کمی تا زده و رول میکنیم  و در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده می چینیم  همه یوفکاها را به همین شکل درست میکنیم  اکنون روی بورک های آماده شده زرده تخم مرغ مالیده و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده  بمدت بیست دقیقه قرار میدهیم

وقتی بورک ها پخت از فر خارج کرده گرم یا ولرم سرو میکنیم  و با ماست سرو میکنیم

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *