دستور پخت امام بایلدی با رسپی اصل ترکیه

دستور پخت امام بایلدی با رسپی اصل ترکیهامام بایلدی یک غذای معروف کشور ترکیه است که ما این دستور را از سایت آشپز معروف ترجمه و در اختیار شما کاربران عزیز قرار دادیم اکنون برویم برای مواد لازم و طرز تهیه یک غذای متفاوت

مواد لازم برای تهیه امام بایلدی :

بادمجان ۴ عدد

پیاز در اندازه متوسط ۲ عدد

گوجه فرنگی متوسط ۲ عدد

فلفل سبز ۲ عدد

سیر ۶ حبه

روغن زیتون  ۴ قاشق غذا خوری

شکر ۱ قاشق غذا خوری

جعفری مقداری

نمک و فلفل سیاهدستور پخت امام بایلدی با رسپی اصل ترکیه

مواد لازم برای تهیه سس امام بایلدی

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق مربا خوری

آب نصف لیواندستور پخت امام بایلدی با رسپی اصل ترکیه

چگونه امام بایلدی درست کنیم ؟

برای درست کردن امام بایلدی ابتدا چهار عدد بادمجان ساقه های آن را جدا کرده  و یک در میان پوست می گیریم  نیم ساعت در آب و نمک قرار میدهیم  سپس آبش را دور ریخته شسته و در حوله کاغذی آبش را می گیریم  سپس در روغن گرم سرخ کرده  روی حوله کاغذی قرار داده تا روغن اضافی آن بروددستور پخت امام بایلدی با رسپی اصل ترکیه

اکنون مواد داخلی امام بایلدی را درست میکنیم برای این کار دو عدد پیاز متوسط را خرد کرده  و در یک قابلمه متوسط چهار قاشق غذا خوری روغن زیتون ریخته روی آن پیاز ریخته و بمدت دو دقیقه پیازها ار در این روغن تفت میدهیم روی آن دو تا سه عدد فلفل سبز خرد شده  و شش حبه سیر می ریزیم تا دو دقیقه تفت داده شوددستور پخت امام بایلدی با رسپی اصل ترکیه

سپس دو عدد گوجه فرنگی مربع خرد شده را ریخته و یک قاشق غذا خوری شکر .. فلفل سیاه می ریزیم  وقتی کمی آب گوجه فرنگی ها کشیده شد  تفت میدهیم در آخر زیر حرارت را خاموش میکنیم  جعفری خرد شده ریخته و مخلوط میکنیمدستور پخت امام بایلدی با رسپی اصل ترکیه

در ظرف مخصوص فر این بادمجانها  را قرار داده و روی بادمجانها را از طول با کمک چاقو برش می دهیم ( مثل تصویر )

و مواد داخلی را در داخل بادمجان می ریزیم در آخر یک قاشق مربا خوری رب ریخته و نصف لیوان آب می ریزیم  خیلی کم نمک هم ریخته  وروی بادمجانها می دهیم در فر ۱۹۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم

وقتی امام بایلدی پخت  ازفر در آورده و میگذاریم کمی ولرم شود و سپس آماده سرو کردن است . این خوراک برای چهار نفر آماده شده است

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *