ارزش غذایی تخم طالبی چیست و چه فوایدی دارد؟

ارزش غذایی تخم طالبی چیست و چه فوایدی دارد؟

شما ممکن است دانه های طالبی را به عنوان بخشی از میوه که باید تمیز و حذف شود، از طالبی خارج کنید و ممکن است بعدا آن ها را بکارید. به گفته گیاهخواران، مردم در خاورمیانه و چین دانه های برشته شده خربزه را به عنوان یک میان وعده برای قرن ها مصرف کرده اند.

در واقع، این دانه ها، به ویژه دانه های طالبی، مزایای سلامتی مختلفی دارند. در مکان های مدرن، دانه های طالبی در برخی از نقاط جهان به عنوان یک ماده سوپ و امولسیون کننده استفاده می شوند.

حاوی پروتئین

بر اساس یک مطالعه منتشر شده در “مجله علوم کاربردی جهانی”، عصاره های دانه های طالبی، مزایای سلامتی فراوانی را به همراه دارند. این مطالعه که توسط دکتر بقایی از دانشگاه فردوسی مشهد انجام شده است، به بررسی قابلیت حیاتی نوشیدنی شیری که از دانه های طالبی ساخته شده، پرداخته است.

محققان دریافتند عصاره دانه های طالبی حاوی ۳٫۶ درصد پروتئین، ۴ درصد چربی و ۲٫۵ درصد کربوهیدرات است که شبیه محتوای تغذیه ای شیر سویا است. محققان معتقدند شیر تولید شده از دانه های طالبی می تواند یک جایگزین مناسب برای شیر سویا به عنوان منبع پروتئین باشد و می تواند به عنوان یک ترکیب شیرین مفید باشد.

عفونت روده چیست؟ از علت تا علائم و درمان

مفید برای روده

دانه های طالبی دارای فیبر زیادی هستند و به گفته گیاهخواران، خوردن آنها ممکن است برای روده مفید باشد، علاوه بر این، به نظر می رسد که دانه ها دارای توانایی ایجاد خلط اضافی و از بین بردن گرفتگی در بینی شوند. دانه های طالبی برای درمان مشکلات روده یا تراکم در نظر گرفته نمی شوند.

غنی از ویتامین ها

دانه ها و رشته های اطراف آن ها در مواد غذایی مختلف مهم هستند. با استفاده از دانه ها، مواد اطراف آن و مقداری از آب های اضافی موجود در طالبی، شما می توانید مقدار بالایی ویتامین A ، ویتامینC را دریافت کنید . همچنین آن ها شامل ۲۵ کالری، بدون چربی و کلسترول است.

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *