دستور پخت نوعی دیگر از کوفته ترکیه ویژه یک شام عالی

کوفته

 

کوفته ترکیه:امروز یک رسپی برایتان دارم که یک نوع کوفته است میتوانید این کوفته را به شکل ساندویج لای نان ساندویج قرار داده یا با نان لواش بخورید و اگر با آن دو بخورید بسیار می چسبد اگر خواستید میتوانید نخود, لوبیا  سفید  هم بریزید

کوفته طرفداران زیادی دارد ماهم در ادامه مطلب برایتان یک کوفته با رسپی متفاوتی آموزش میدهیم  که کوفته بسیار خوش طعمی است این کوفته یکی از پرطرفدارترین غذاهای ترکیه است اصولا من معتقدم که غذاهای ترکیه واقعا خوشمزه هستند بخاطر همین من بیشتر این غذاها را آموزش میدهم

مواد لازم برای تهیه کوفته ترکیه

 

سیب زمینی ۴ عدد

پیاز ۱ عدد

فلفل قرمز و نمک

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم

پیاز کوچک ۱ عدد

سیر ۲ حبه

آرد سمولینا ۱ قاشق غذا خوری

داخل نان ۱ قاشق غذا خوری سرخالی

فلفل سیاه و زیره و نمک

طرز تهیه کوفته:

برای درست کردن کوفته در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ کرده, پیاز رنده شده و سیر می ریزیم و سپس همه ادویه جات را اضافه میکنیم  سپس ورز داده و پانزده دقیقه استراحت کند

دقت کنید که حتما و حتما آب پیاز را بگیرید وقتی استراحت کرد بقیه مواد را می ریزیم  در دست گرد کرده و در روغن داغ سرخ میکنیم وقتی به سرخ کردن ادامه میدهیم سیب زمینی ها را مکعبی خرد کرده و تفت می دهیم

حالا فلفل سبزها را درست خرد کرده و تفت میدهیم  و برای اینکه روغن اضافی موادی که سرخ کردیم برود در حوله کاغذی قرار میدهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود

حالا پیاز را سرخ کرده رب می ریزیم و خوب تفت میدهیم خیلی کم آب می ریزیم  از یاد نبرید که این غذا آبدار نیست فقط یک سس غلیظ آماده میکنیم  بخاطره همین آب زیادنریزید حالا کوفته های سرخ شده فلفل ها را می ریزیم و در آخرسیب زمینی ها را می ریزیم که زیاد نرم نشود یک دقیقه داخل سس بجوشد کافیست و  آماده سرو کردن است

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *