شیوه پخت مافین زیتونی

مافین زیتونی برای صبحانه بسیار مناسب است یک مافین بسیار آسان , متفاوت و لذیذی است.من برای صبحانه مافین زیتون ر ا خیلی دوست دارم  در مدت زمان بسیار کوتاهی مافین ما آماده می شود اول مافین را درست کرده در فر قرار دهید سپس میز صبحانه را آماده کنید یا هم اگر صبح زمان کافی برای درست کردن خمیر ندارید  عصر درست کتید  فردایش هم تازه می ماند لازم نیست کسی را برای صبحانه صدا کنید از بوی مافین ها خودشان خواهند آمد  من وقتی صبح ها نان نداریم ازاین مافین درست میکم  وقتی این مافین ها هستند کسی سایر نانها را نمی خورد

مواد لازم برای تهیه مافین زیتونی :

 

برای درست کردن مافین زیتونی به مواد زیر نیاز داریم :

تخم مرغ ۳ عدد

ماست ۱ لیوان

روغن مایع ¾ لیوان ( معادل دو انگشت کمتر از یک لیوان )

زیتون بدون هسته ۱ لیوان

نمک ۱ قاشق مربا خوری

بکینگ پودر ۱ پاکت ۱۰ گرمی

آب لیمو ترش نصف عدد

آویشن  و مقداری گردو ( اختیاری است می توانید نریزید)

آرد دو و نیم لیوان

طرز تهیه مافین زیتونی :

برای تهیه مافین زیتونی ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و با کمک میکسر هم میزنیم روی آن روغن مایع و ماست ریخته و به هم زدن ادامه میدهیم  سپس آب لیمو ترش , نمک و آویشن را می ریزیم و هم میزنیم  به این مواد زیتون خرد شده , آرد الک شده و بکینگ پودر ریخته و خوب مخلوط میکنیم

اکنون خمیر مافین زیتونی ما آماده است در یک قالب چرب شده  قرا رداده و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده به مدت بیست تا بیست و پنج دقیقه می پزیم  وقتی پخت مافین ها  را از فر خارج  کرده و از ظرف جدا کرده و آماده سرو کردن است

سعی کنید از زیتون  استفاده کنید چون برای سلامتی توصیه شده است  برای رگ ها   بسیار خوب است و از بیماری های قلبی پیشگیری میکند و اگر بیماری قلبی داشته باشید زیتون درمان کننده خوبی است و از سرطان هم پیشگیری میکند

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *