آموزش درست کردن گراتن گل کلم ترکیه

آموزش درست کردن گراتن گل کلم ترکیه

اگر مایل هستید گراتن گلم را یاد بگیرید با ما همراه شوید این گراتن گوشت چرخ کرده هم دارد و فقط از گل کلم تشکیل نیافته و همچنین سس بشامل و سس گوجه فرنگی هم داریم که نحوه درست کردن آنها هم در ادامه مطلب آورده شده است

 

مواد لازم برای تهیه گراتن گل کلم :

گل کلم متوسط ۱ عدد

گوشت چرخ شده ۴۰۰ گرم

پیاز متوسط ۱عدد

تخم مرغ ۱ عدد

آرد سوخاری ۲ قاشق غذا خوری

جعفری مقداری

نمک و فلفل سیاه و زیره و آویشن

سس گوجه فرنگی :

گوجه فرنگی ۲ عدد

سیر رنده شده ۲ حبه

کره ۱ قاشق غذا حوری

آرد ۱ قاشق غذا خورسی سرپر

شیر ۲ لیوان

نمک و فلفل سیاه

مواد لازم برای روی گراتن گل کلم :

پنیر پیتزا

طرز تهیه گراتن گل کلم

برای درست کردن گراتن گل کلم ابتدا گل کلمها را گل گل کرده  در یک قابلمه می ریزیم  و رویش آب جوش ریخته بقدری که روی گل کلم ها را بگیرد کمی هم نمک می ریزیم میگذاریم بپزد تا زمانیکه گل کلم ها نرم شوند

اکنون مواد کوفته گراتن را درست میکیم به این طریق که  در یک کاسه چهارصد گرم گوشت چرخ شده و روی آن یک عدد تخم مرغ ریخته و یک عدد پیاز رنده شده , دو قاشق غذا خوری آرد سوخاری, جعفری ریز خرد شده , نمک و فلفل سیا ه و آویشن و زیره ریخته خوب هم میزنیم  از مواد به اندازه گردو برداشته  و در دست  گرد میکنیم  ودر روغن داغ سرخ میکیم

برای درست کردن سس گوجه فرنگی ابتدا دو عدد گوجه فرنگی بزرگ رنده شده ر را در یک تابه در اندازه متوسط می ریزیم و یک حبه سیر و یک قاشق غذا خوری کره ریخته و گاها هم میزنیم پنج دقیقه می پزیم  خیلی کم نمک و فلفل سیاه ریخته  وروی کوفته ها می ریزیم  دو دقیقه دیگر به پختن ادامه میدهیم

وقتی گل کلم ها پخته شد آن را در یک  ظرف مخصوص فر گذاشته  و رویش کوفته ها همراه با سس گوجه فرنگی را ریخته  و می رویم تا سس بشامل درست کنیم

برای درست کردن سس بشامل در یک قابلمه کوچک یک قاشق غذا خوری کره ریخته تا ذوب شد وقتی کامل ذوب شد یک قاشق غذا خوری سرپر آرد می ریزیم وقتی بوی خامی  آرد گرفته شد یک دقیقه تفت میدهیم سپس دو قاشق غذا خوری شیر ریخته و زود زود هم میزنیم  وقتی غلظت لازم را پیدا کرد شیر را کم کم می ریزیم  هم زده تا بپزد در آخر نمک و فلفل سیاه ریخته هم زده و سس آماده است  اکنون روی غذا سس بشامل را هم ریخته  روی آن پینر پیتزای رنده شده می ریزیم ودر فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده می پزیم  تا رویش کمی طلایی شود وقتی کمی ولرم شد اکنون آماده سرو کردن است

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *