روغن زیتون در برابر روغن گیاهی: کدام بهتر است؟

روغن زیتون در برابر روغن گیاهی: کدام بهتر است؟
در حالی که روغن زیتون و روغن های گیاهی اغلب به روش های مشابه در  آشپزی استفاده می شوند، ولی برخی  تفاوت های مهم  دارند که باید قبل از اینکه روغن بخرید این موارد را بخوانید

روغن زیتون

 روغن زیتون  به عنوان یکی از بهترین گزینه های روغن پخت و پز شناخته شده است، و دلیل آن غلظت بالا چربی های  “خوب” است.روغن زیتون به طور مستقیم از زیتون مشتق شده است و بر اساس میزان پردازش شیمیایی که روی آن انجام می شود، از لحاظ طعم و مزه، انواع مختلفی دارد.روغن زیتون دارای عطر و بوی نامطبوع است و می تواند طعم غذاها را تغییر دهد.  این  روغن در ۸۰۰۰ سال گذشته در بخش های مختلف جهان استفاده شده است!
روغن زیتون دارای نقطه دود (۳۷۵ درجه فارنهایت) است، به این معنی که هنگامی که  غذا را بخورید یا سرخ کنید، روغن شروع به ریزش می کند، و عطر و طعم سوخته یا کمی غلیظ به مواد غذایی،میدهد که بسیاری از مردم آن را دوست ندارند بنابراین، اغلب در تهیه غذاهای کم حرارت  یا در   سس سالاد و یا  برای ماکارونی و غذاهایی از این قبیل استفاده می شود  شما می توانید روغن زیتون را تا یک سال بدون اینکه طعم و مزه آن تغییر کند، در جای سرد و خشک در کابیت نگهداری،  کنید. در یک قاشق غذاخوری روغن زیتون تقریبا ۱۲۰ کالری وجود دارد.

روغن زیتون در برابر روغن گیاهی: کدام بهتر است؟

روغن گیاهی

 

این روغن در واقع طبقه بندی گسترده ای دارد که شامل  روغن های متفاوت از جمله روغن نارگیل، گلرنگ، روغن کانولا و روغن پالم است.
این روغن های گیاهی دارای مقدار متغیر چربی هستند، روغن نارگیل دارای  اشباع ترین چربی (۹۲٪) و روغن کانولا با حداقل (۶٪) است.
هنگامی که روغن زیتون در دسترس نیست، بسیاری از مردم از روغنهای گیاهی  استفاده میکنند، زیرا آنها نه تنها ارزان تر هستند بلکه در آشپزی هم همه کاره هستند

روغن های گیاهی  نسبت به روغن زیتون نقطه دود بسیار بالاتری دارند، بنابراین می توان بدون اینکه تغییری در طعم غذا بوجود آید از انها استفاده کرد
شواهدی وجود دارد مبنی بر اینکه روغن گیاهی از ۴۰۰۰ تا ۵۰۰۰ سال پیش از گیاهان مختلف تولید شده است.
چون این روغن های گیاهی از گیاهان مختلف درست می شود کالری انها هم نوسان دارد ، اما به طور کلی، روغن گیاهی نیز به طور متوسط ​​در هر قاشق غذا خوری ۱۲۰ کالری وجود دارد
شما می توانید یک بطری باز روغن گیاهی را تا ۱ سال بدون اینکه طعم و کیفیت آن از بین برود، نگهداری کنید . اگر یک بطری باز نشده را در یک مکان سرد، خشک و تاریک نگهداری کنید، می تواند تا دو سال باقی بماند.

روغن زیتون همچنین دارای آنتی اکسیدان های منحصر به فرد است و برای سلامتی بسیار توصیه شده است حتی کاربرد موضعی این روغن هم فایده های زیادی دارد

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *