شیوه پخت کوفته ماهی

شیوه پخت کوفته ماهی

کوفته ماهی را با هر نوع ماهی که درست کنیم می شود توصیه می کنم این کوفته ماهی را درست کنید  تا کودکان از کلسیم و فسفر بی نصیب نمانند یک غذای سالمی است  کوفته ماهی در فصل زمستان بسیار توصیه می شود  وقتی روی کوفته ماهی لیمو ترش هم بزنیم لذیذ بودنش چند برابر می شود درست کردن این کوفته ماهی بسیار آسان است  اکنون برویم برای یاد گرفتن این کوفته ماهی

مواد لازم یرای کوفته ماهی :

برای درست کردن کوفته ماهی به مواد زیر نیاز داریم :

فیله ماهی نیم کیلو

پیازچه ۵ عدد

پیاز ریز ۴ عدد

جعفری نصف دسته

شوید یک چهارم دسته

زرده تخم مرغ ۱ عدد

آرد سوخاری نصف استکان

رنده پوست لیمو ترش ۱ عدد

نمک ۱ قاشق چایخوری

پودر کاری ۱ قاشق چایخوری

فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری

مواد لازم برای سرخ کردن کوفته ماهی

روغن مایع سرخ کردنی

طرز تهیه کوفته ماهی :

فیله ماهی ها که مقدارش نیم کیلو است ر ا خوب شسته و کوچک خرد میکنیم.اکنون چهار عدد پیازهای ریز ,شوید به مقدار یک چهارم دسته و جعفری به میزان نصف دسته و پیازچه ها را ریز خرد کرده  این مواد را روی ماهی ها ریخته و خوب مخلوط میکنیم  خوب ورز میدهیم مثل کوفته  سپس از کوفته به اندازه گردو برداشته و در دست گرد کرده  سپس کمی پهن میکنیم

در روغن سرخ کرده در حوله کاغذی روغن اضافی آن را میگیریم  وقتی ولرم شد با سبزی خوردن سرو میکنیم

این هم از آموزش کاملترین کوفته ماهی بسیار عالی و خوشمزه است و در عین خوشمزه بودن آسان هم هست اگر با این رسپی کوفته درست کنید مطمن باشید هرگز کوفته شما باز نخواهد شد

برای درست کردن این کوفته فقط به پنجاه دقیقه وقت نیاز داریم که بیست دقیقه زمان آماده سازی آن و نیم ساعت زمان پخت آن است  و این مقدار کوقته برای شش نفر کافیست

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *