چای انبه: فواید و طرز درست کردن

چای انبه یک راه عالی برای  محافظت از سیستم ایمنی بدن است چای انبه  از برگ های درخت انبه تهیه می شود این چای نوشیدنی بسیار پرطرفدار است غنی از مواد معدنی ضروری، آنتی اکسیدان ها و ویتامین هایی است که برای حفظ سلامت انسان ضروریست

چگونه چای انبه درست کنیم؟

درست کردن چای انبه  در خانه بسیار ساده است،کافیست برگ های خشک شده این میوه را داشته باشید. مقداری آب بجوشانید و برگ ها را بمدت  پنج تاهفت دقیقه دم کنید سپس  با عسل یا شکر بنوشید

فواید چای انبه

جلوگیری از  فشار خون بالا
کنترل دیابت
تقویت سیستم ایمنی بدن
سلامت قلب
بهبود هضم

دیابت

مطالعات مختلف نشان می دهد که  این چای برای تنظیم میزان قند خون و انسولین در بدن خوبست

فشار خون

سرشار از ویتامین های  A، B و C، است این چای می تواند از فشار خون بالا جلوگیری کند

تقویت سیستم ایمنی بدن

ویتامین C و ویتامین A به عنوان آنتی اکسیدان ها در این چای، همراه با سایر مواد گیاهی و ترکیبات فنلی است که می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و  از عفونت ها جلوگیری کند. ویتامین C نیز به بازسازی عروق خونی  کمک می کند.

بیماری مزمن

نوعی آنتی اکسیدان پلی فنولی است که در برگهای انبه یافت می شود که به طور مستقیم با خنثی سازی رادیکال های آزاد و جلوگیری از استرس اکسیداتیو ارتباط دارد که می تواند به از بین بردن بیماری های مزمن مانند سرطان و آرتریت روماتوئید کمک کند.

هضم

مطالعات نشان داده است که استفاده منظم از چای انبه، راهی عالی برای تحریک هضم طبیعی و حرکت منظم روده است، بنابراین خطر ابتلا به یبوست و سایر مسائل مربوط به دستگاه گوارش را کاهش می دهد

 

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *