مزایا و خواص فندق را بهتر بشناسید

مزایا و خواص فندق را بهتر بشناسید

 

آشنایی با خواص فندق

درخت فندق یکی از گیاه بسیار قدیمی است به طوری که یونانیان و رومی ها از خواص فندق در امر درمان بسیاری از بیماری ها استفاده می کردند. در واقع، ترکیب شیمیایی روغن استخراج شده از فندق، بسیار شبیه به روغن زیتون فوق العاده است. در ایتالیا کشت این گیاه عمدتا در چند منطقه واقع شده است: پیمونت، سیسیل، کامپانیا و لاتزیو. در پیمونتگونه هایی به نام Tonda Gentile Trilobataبه نام IGP نامگذاری شده که به لطف قوانین سختگیرانه تولید و یک مرجع نظارتی مربوطه، کیفیت آن را تضمین می کند. با توجه به ویژگی های آنها، فندق پیمونت، بهترین در جهان است.

ویتامین ها، مواد معدنی و ترکیبات موجود در فندق

فندق از ۵/۳ درصد آب، ۱۵ درصد پروتئین، ۹،۷۵ درصد از فیبر، چربی، کربوهیدرات، خاکستر، قند (۴ درصد) و نشاسته (۰،۵ درصد) تشکیل شده است. مواد معدنی عبارتند از: کلسیم، فسفر، پتاسیم، منگنز، مس، سلنیوم، روی، آهن و منیزیم.
از میان ویتامین های فندق شامل B1، B2، B3، B5، B6، ویتامین E، K و J و در آخرین ویتامین C است.
این لیست از اسید آمینه: آسپارتیک اسید و اسید گلوتامیک، آرژنین، گلیسین، لوسین، پرولین، سرین، ترئونین و والین است.

 

بررسی مزایا و خواص فندق

با مطالعه ی این مطلب، با خواص فندق بیشتر آشنا می شوید. فندق دارای خاصیت هضم خوب و محتوای خوب ویتامین E است که یک آنتی اکسیدان طبیعی است که می تواند باعث کاهش سرعت رشد سلول ها شود و از اثر رادیکال های آزاد جلوگیری کند.

فندق یک غذای پر انرژی و سرشار از مواد معدنی است؛ به همین دلیل، فندق ها در ریکاوری برای ورزشکاران و یا کسانی که دارای احساس خستگی هستند، چه فیزیکی و چه ذهنی، بسیار توصیه می شود.

مصرف منظم میوه های خشک، فندق به ویژه کمک می کند تا با کلسترول “بد” و جلوگیری از مشکلات قلبی عروقی مبارزه کند.
برگ های فاسد به جای فیتوتراپی به دلیل خواص پاک کننده آن به بدن و برای ضد التهابی، بهبود زخم و اثرات مضر استفاده می شود.

 

روغن فندق

روغن فندق با فشار دادن دانه ها به دست می آید و عمدتا به لوازم آرایشی و همچنین برای تهیه رنگ ها اهمیت دارد. با توجه به ویژگی های نرم کننده، تونینگ و مواد مغذی آن برای ماساژ و مراقبت از صورت بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.
روغن فندق حاوی اسیدهای چرب اشباع نشده و ویتامین E است. به همین دلیل برای جلوگیری از کم آبی بدن در درمان پوست استفاده می شود. حتی مو و پوست سر می تواند از استفاده آن بهره مند شود. به تازگی یک جابجایی عظیم کشف شد که روغن نعنایی فندق آن به طور غیرقانونی به بهترین روغن زیتون فوق العاده افزوده شد و بیشترین درآمد برای تقلبی ها بود.

 

کالری فندق

فندق یک ماده ی غذایی با کالری زیاد به شمار می آید. در واقع، هر ۱۰۰ گرم فندق ۶۲۸ هزارکالری خواهد داشت. سایت دکتر سلام همیشه به کاربران خود پیشنهاد کرده است که در مصرف هیچ کدام از مواد غذایی زیاده روی نکنید. هر ماده ی غذایی را به اندازه بخورید تا همیشه سالم و سلامت باشید.

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *