بورک سیب زمینی و گوشت چرخ کرده , یک پیش غذای عالی و خوشمزه

بورک سیب زمینی و گوشت چرخ کرده

بورک سیب زمینی و گوشت برای زمانی که سرزده برای صبحانه مهمان می آید بسیار مناسب است تهیه این بورک بسیار راحت است چرا که از خمیر یوفکا برای این کار استفاده میکنیم.این مقدار برای پنج تا شش نفر است و در عرض چهل و پنج دقیقه آماده می شود که یکربع برای آماده سازی و نیم ساعت برای مدت پخت این بورک صرف می شود

مواد لازم برای تهیه بورک سیب زمینی و گوشت چرخ شده

یوفکا ۴ عدد

سیب زمینی ۴-۵ عدد

گوشت چرخ شده ۲۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد

شیر ۱ لیوان

تخم مرغ ۱ عدد

نمک و فلفل سیاه و پاپریکا

روغن مایع

طرز تهیه بورک سیب زمینی و گوشت چرخ کرده

اکنون طرز تهیه بورک سیب زمینی و گوشت  چرخ کرده را آغاز می کنیم برای این کار ابتدا  یک عدد پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ کردنی تفت میدهیم  تا طلایی شود دویست گرم گوشت چرخ شده  ریخته تا با پیاز تفت داده شود  و بپزند

سیب زمینی ها را پوست گرفته شسته و رنده میکنیم  و این سیب زمینی رنده شده ر ا هم به مخلوط گوشت و پیاز تفت داده شده اضافه میکنیم  وقتی سیب زمینی ها نرم شد نمک و ادویه جات را می ریزیم این مواد داخلی آماده است

اکنون یوفکا را نصف کرده

شیر و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده  و با کمک فرچه و روی یوفکای نصف شده می مالیم.

به این یوفکا از مواد داخلی آماده شده قرار داده و رول میکنیم  و یا بشکل گل درست میکنیم و در سینی فر چرب شده  می چینیم  و رویش  همه یوفکاها را به همین شکل درست کرده  و از باقیمانده مخلوظ شیر و تخم مرغ روی بورک ها می مالیم

میتوانید روی بورک ها بنا به ذائقه خودتان سیاه دانه , کنحد بریزید

در فر ۱۸۰ درجه  از قبل گرم شده قرار داده تا رویش طلایی شود این هم نوع دیگری از بورک با استفاده از یوفکا امیدوارم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *