طرز پخت شیرینی سیمیت

شیرینی سیمت جزو شیرینی هایی است که در کنار چای بسیار می چسبد  اگر میخواهید بدانید شیرینی سیمیت چگونه تهیه می شود  در ادامه مطلب در این باره بیشتر توضیح می دهیم :

مواد لازم  برای تهیه شیرینی سیمیت :

مارگارین نرم شده ۱۲۵ گرم

روغن مایع ۱ استکان

سرکه ۳ قاشق غذا خوری

آب نصف استکان

نمک ۱ قاشق مربا خوری

بکینگ پودر ۱ پاکت

تخم مرغ ۱ عدد ( زرده برای داخل سیمیت و سفیده برای روی آن )

آرد به میزان لازم

 مواد لازم برای روی شیرینی سیمیت :

تخم مرغ ۱ عدد

سفیده تخم مرغ ۱ عدد

کنجد ۱ لیوان

طرز تهیه سیرینی سیمیت :

در یک کاسه روغن مایع یک استکان , مارگارین  صدو بیست و پنج, سرکه سه قاشق غذا خوری, زرده تخم مرغ یک عدد و آب  نصف استکان را می ریزیم  و خوب هم میزنیم تا همه مواد با هم مخلوط شوند روی آن نمک یک قاشق مربا خوری و بکینگ پودر  یک پاکت ده گرمی ریخته و دوباره به هم زدن ادامه میدهیم  و آرد را کم کم ریخته تا خمیر شود. اکنون خمیر را خوب ورز میدهیم  و  از خمیر تکه هایی برداشته و با کمک وردنه باز میکنیم  و با دهانه استکان قالب می زنیم  و وسط آن را هم با درب بطری قالب می زنیم

اکنون داخل یک کاسه   یک عدد تخم مرغ کامل  و یک عدد سفیده ریخته و خوب مخلوط می کنیم. اکنون شیرینی های آماده شده را اول در تخم مرغ سپس در کنجد  غلطانده سپس در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده می چینیم

در فر ۱۹۰ درجه از قبل گرم شده قرار داده تا روی آ نها طلایی شود.اکنون شیرینی های آماده شده را در ظرف چیده این شیرینی ها ترد هستند  از این مقدار در حدود چهل عدد شیرینی خواهیم داشت امیدوارم این شیرینی را دوست داشته باشید از شیرینی های سنتی کشور ترکیه است . منتظر سایر رسپی های  ما باشید

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *