آموزش درست کردن بورک اوجی به سبک ترکیه

این بورک آوجی بسیار لذیذ است  کسانی که تا بحال این بورک را درست نکرده اند توصیه میکنم حتما درست کنند .گردویی که در مواد داخلی به این بورک اضافه شده خوشمزگی آن را بیشتر کرده است  و بیشتر مناسب کسانی است که کرپ دوست دارند

مواد لازم برای تهیه بورک :

خمیر کرپ :

تخم مرغ ۲ عدد

شیر ۱ استکان

آرد ۱ لیوان

نمک ۱ قاشق چای خوری

 مواد لازم برای داخل بورک :

گوشت چرخ شده ۲۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد

سیر ۲ حبه

فلفل سبز ۱ عدد

گردوی خرد شده ۱ عدد

نمک و فلفل سیاه و زیره

جعفری

پاپریکا

مواد لازم برای سرخ کردن بورک :

تخم مرغ ۲ عدد

آرد سوخاری

روغن مایع

طرز تهیه بورک  آوجی

برای درست کردن خمیر کرپ در یک کاسه شیر ریخته روی آن تخم مرغ , آرد و نمک ریخته  و با کمک میکسر هم زده در تابه کرپ چرب شده با روغن مایع یک ملاقه از خمیر کرپ را ریخته و بشکل دورانی درون تابه کرپ می ریزیم همه خمیر را به همین شکل سرخ میکنیم

برای درست کردن مواد داخل کرپ  پیازها را خیلی ریز خرد کرده و سیرها را هم به همین شکل خرد کرده, تخم فلفل سبز را در آورده  و ریز خردمیکنیم . دقت کنید که همه مواد این بورک را ریز خرد کنید جعفری را هم ریز خرد میکنیم

در تابه خیلی کم روغن مایع ریخته و پیازهای ریز شده را در آن تفت میدهیم  سپس سیر و فلفل سبز ریز شده ر ا می ریزیم و به تفت دادن ادامه میدهیم  سپس گوشت را می ریزیم و زیره و پاپریکا را می ریزیم  حرارت را خاموش میکنیم سپس جعفری و گردو را می ریزیم

وقتی مواد داخلی سرد شد از مواد داخلی روی کرپ ها گذاشته و میبندیم

اکنون کرپها را اول  در زرده تخم مرغ هم زده شده سپس در آرد سوخاری می غلطانیم  و در روغن داغ سرخ میکنیم  سپس در حوله کاغذی قرار داده تا روغن اضافی ان برود اکنون کرپ ما آماده سرو کردن است

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *