کنسرو سس گوجه فرنگی مخصوص را با شیوه آسان و متفاوت زیر تهیه کنید

کنسرو سس گوجه فرنگی مخصوص را با شیوه آسان و متفاوت زیر تهیه کنیدکنسرو سس گوجه فرنگی : مطلب زیر شیوه تهیه کنسرو سس گوجه فرنگی را آموزش میدهد طعم این کنسرو سس خانگی بسیار بی نظیر است. سس گوجه فرنگی همواره در آشپزی کاربرد زیادی دارد و در واقع چاشنی غذاهاست بخصوص که در خانه تهیه کنید هم سالم و هم خوشمزه تر است.با این مقدار مواد در حدود شش لیتر سس  خواهیم داشت و مقدار فراوانی شیشه نیاز خواهید داشت من ۱۲ عدد ۵۰۰ میلی لیتری استفاده کردم

 

مواد لازم برای تهیه کنسرو سس گوجه فرنگی:

گوجه فرنگی ۸ کیلو

روغن زیتون ۲ لیوان

پیاز ۵-۶ عدد

سیر ۲ حبه

شکر قهوه ای ۳ قاشق مربا خوری

نمک ۴ قاشق چایخوری

فلفل سیاه ۳ قاشق چایخوری

پاپریکا ۳ قاشق چایخوری

زنجبیل دو قاشق چایخوری

زیره ۲ قاشق چایخوری

زردچوبه ۲ قاشق چایخوری

 

 

طرز تهیه کنسرو سس گوجه فرنگی:

چهار تا پنج  عدد  گوجه فرنگی را برش زده و در غذا ساز می ریزیم.

پیاز و سیر ریز خرد شده  و روغن زیتون را  درحرارت گذاشته شکر قهوه ای را هم ریخته کمی تفت میدهیم  سپس بقیه ادویه جات را می ریزیم یکی دو دقیقه تفت میدهیم

حالا گوجه فرنگی هایی که در غذا ساز ریختیم تا پوره شود در یک قابلمه می ریزیم  و میگذاریم در حرارت تا وقتی کمی آبش را بکشد و گاها هم میزنیم.حالا در شیشه های سس ریخته دقت کنید سرخالی پرکنید مثلا حدود یک انگشت جا بگذارید دربش را محکم بسته  همه شیشه های پر شده را در ماشین ظرفشویی گذاشته در قسمت زیر قرار میدهیم

در ماشین ظرفشویی اصلا نباید ظرف دیگری قرا دهیم  و اصلا مواد ظرفشویی نمی ریزیم  فقط در بالاترین درجه مثلا مال من ۷۰ حداقل دو تا پنج ساعت به نسبت ماشین ظرفشویی متفاوت است مال من  دو ساعت طول کشید  تا وقتی سرد شود داخل ظرفشویی بماند من از عصر گذاشتم تا صبح بماند وقتی از ظرفشویی در آوردیم رویش را پوشانده وقتی درب حرکت نکند یعنی وکیوم شده بخاطر همین باید دربش محکم بسته شود

این سس با همه چیز خورده می شود

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *