پخت مربای هلوی خانگی یک مربای عالی و کامل برای صبحانه

پخت مربای هلوی خانگی یک مربای عالی و کامل برای صبحانه

پخت مربای هلوی خانگی : مربای هلوی خانگی برای سفره صبحانه بسیار ایده آل است یک مربای آسان و  خوشمزه . مقدار مواد آن را میتوانید به دلخواه کم و زیاد کنید. پخت مربای هلوی خانگی با تمام جزئیاتش گام به گام برایتان یاد میدهیم  یک مربای کاملا سالم و طبیعی بدون رنگ و مواد افزودنی است در این آموزش همه موارد مهم و اصلی را یاد میدهیم تا مربایتان شکرک نزند و در تمام طول سال که نگهداری میکنید کپک هم نمیزند.هلو چون عطر و طعم بخصوصی دارد مربای ان هم خوش عطر است هرگز از مرباهای آماده  استفاده نکنید که نه  تنها به دلیل وجود مواد افزودنی برای سلامتی خوب نیستن بلکه طعم و عطر مرباهای خانگی بسیار بهتر از مرباهای آماده است

اکنون بهترین فصل هلو است پس تا هلو هست زود مربای هلو درست کنیم

مواد لازم برای تهیه مربای هلوی خانگی:

هلو متوسط ۳ عدد

شکر ۳٫۵ لیوان

آب لیمو ۵-۶ قطره

طرز تهیه مربای هلوی خانگی:

پخت مربای هلوی خانگی  : سه عدد هلو در اندازه متوسط, پوستش راگرفته و مکعبی خرد میکنیم  و در یک قابلمه متوسط می ریزیم و سه و نیم لیوان شکر ریخته و یک شب بماند  اگر نمیخواهید یک شب بماند و وقت کافی ندارید چندان مهم نیست.  نصف لیوان آب ریخته و قابلمه را درحرارت کم قرار داده  و گاها هم میزنیم  و کف آنرا باکفگیر می گیریم این کف گرفتن بخاطر کدر نشدن رنگ مرباست .هلو ها براق می شوند در آخر وقتی مربا آماده شد پنج تا شش قطره آب لیموی تازه می ریزیم  و حرارت را خاموش کرده و در شیشه می ریزیم

دیدید که پخت مربای هلو چقدر دستور تهیه راحت و سریعی دارد  که براحتی میتوانید در منزل درست کرده و از طعم بی نظرش لذت ببرید.این مربا به سبک کشور ترکیه آموزش داده شده است اکنون هلو به فراوانی همه جا وجود دارد بخرید و درست کنید و در روزهای زمستان از خوردن این مربای خوش طعم لذت ببرید

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *