دستور پخت نان هلال ماه شکلاتی اصیل ترکیه

دستور پخت  نان هلال ماه شکلاتی اصیل ترکیه

دستور پخت نان هلال ماه:

در ترکیه در قنادی های نان هلال ماه می فروشند ما هم امروز میخواهیم به شیوه قنادی های ترکیه این نان هلال ماه را به شما به شیوه خانگی آموزش دهیم اگر فکر میکنید که درست کردن نان هلال ماه در منزل سخت است وقتی رسپی ما را خواندید خواهید دید که درست کردنش  نه تنها مشکل نیست بلکه بسیار هم آسان است

مواد لازم برای دستور پخت نان هلال ماه

دستور پخت نان هلال ماه: ابتدا باید خمیر  رادرست میکنیم و از این مقدار چهارده عدد نان بدست می آید:

آرد ۴٫۵ لیوان

کره یا مارگارین ۱۵۰ گرم( نرم شده دردمای محیط)

تخم مرغ ۲ عدد ( یک عدد زرده برای رویش)

شیر ولرم نصف لیوان

شکر نصف لیوان

خمیرمایه ۱ قاشق مربا خوری

نمک  مقداری

 

مواد لازم برای  پخت نان هلال ماه

 

کیک کاکائویی خرد شده به مقدار ۳ لیوان

کاکائو یک قاشق غذا خوری

پودر قند ۱ قاشق غذا خوری سرپر

گردوی کوبیده شده یک استکان

پودر دارچین یک قاشق مربا خوری

کشمش نصف استکان

شیر نصف استکان

دستور پخت نان هلال ماه:

دستور پخت نان هلال ماهک برای درست کردن داخل نان  ابتدا سه لیوان کیک کاکائویی خرد شده, نصف لیوان شیر, پودر قند یک قاشق غذا خوری,پودر دارچین یک قاشق مربا خوری, یک استکان گردوی کوبیده شده,نصف استکان کشمش را در یک ظرف ریخته و خوب مخلوط  میکنیم  از مواد به اندازه کمی بزرگتر از گردو برداشته و گرد میکنیم

حالا خمیر را درست میکنیم ابتدا نصف لیوان شیر ولرم, یک قاشق مربا خوری خمیرمایه و  نصف لیوان شکر  را با هم مخلوط کرده  و پنج دقیقه میگذاریم بماند سپس یک عدد تخم مرغ کامل و یک عدد سفیده  تخم مرغ و مقداری نمک ریخته و مخلوط میکنیم  سپس صدوپنجاه گرم کره و یا مارگارین را ریخته چهار و نیم لیوان آرد را کم کم ریخته  و خوب ورز میدهیم تا خمیر شود رویش را با یک پارچه تمیز پوشانده نیم ساعت بماند واستراحت کند

در روی میز خمیر را قرار داده و به چهار قسمت تقسیم کرده  و در دست گرد میکنیم  روی آن دوباره پارچه تمیز کشیده تا خشک نشود.هر خمیر را با وردنه به اندازه کف دست باز کرده و توپ کاکائویی را  گذاشته و رول میکنیم و میبندیم  نوک خمیر نازک و  وسطش کلفت باشد شکل هلال ماه می شود

همه خمیر را به همین شکل درست کرده  و در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده قرار میدهید رویش یک عدد زرده تخم مرغ مالیده و با گردو خرد شده, پرک بادام , فندق کوبیده شده  تزیین میکنیم  در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهد تا رویه و پایینش طلایی شود

وقتی ولرم شد آماده سرو کردن است

 

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *