مروری جامع بر خواص سمنو

مروری جامع بر خواص سمنو

خواص سمنو را واقعا دست کم نگیرید. با مطالعه ی این پست، در مورد خواص سمنو بیشتر آشنا می شوید. همچنین مواد مغزی و ویتامین های موجود در سمنو برای سلامتی بدن ما بسیار ضروری و لازم است.

 

زنان با كودكان بیشتر سمنو بخورند

سمنو یک غذای ایرانی ساخته شده از گندم جوانه زده ای است که مزه شیرینی را بدون شیرینی اضافه  کردن می دهد.

دکتر مریم شلیله در مصاحبه ای با هلودکتر گفت: “جوانه زدن گندم به دلیل افزایش سطوح مواد مغذی که در فرآیند جوانه زنی رخ می دهد بسیار مغذی است. وی اضافه کرد که دانه های خشک، ویتامین C ندارند، در حالی که برخی از ویتامین C در فرآیند جوانه زنی تولید می شود.او همچنین گفت: “پروتئین موجود در گندم نیز در فرآیند جوانه زنی بیشتر جذب می شود.”شالیله گفت که سمنو حاوی ویتامین B1، B2، B3، A، E و فولیک اسید است.

وی همچنین گفت: “ویتامین E که در مقدار قابل توجهی از گندم رخ می دهد نقش کلیدی در مبارزه با رادیکال های آزاد دارد و همچنین اسید فولیک یکی از ویتامین هایی است که به مقدار زیاد در سمنو یافت می شود. از آنجا که در دوران بارداری نیاز به اسید فولیک افزایش می یابد، سمنو می تواند غذای خوبی برای این دوره باشد. ”

وی افزود: “سمنو همچنین حاوی مواد معدنی مانند فسفر، روی، سلنیم و پتاسیم است.زن معدنی است که به سیستم ایمنی و همچنین رشد کودکی و نوجوانی کمک می کند. سلنیوم ماده ای با ویژگی های ضد اکسید کننده است. تولید، تحریک و انتقال انرژی است. “

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *