نحوه پخت کیک نرم پنبه ای

درست کردن کیک نرم پنبه ای

آموزش کیک نرم:در ادامه پست آموزش یک نوع کیک نرم را داریم برای چه میگوییم کیک نرم چون بین دو لایه کیک شیر, پودر شانتی و پودر نارگیل ریختیم که این باعث شده که کیک نرم و پنبه مانند شود این نوع کیک یک کیک کاملا متفاونی است و آن بخاطر خیس کردن کیک است اکنون رسپی این کیک را با هم می خوانیم

مواد لازم برای کیک نرم پنبه ای:

تخم مرغ ۵ عدد

شکر ۴ فتجان قهوه( منظور فنجانهای قهوه که کوچک هستند)

شیر ۱ فنجان قهوه

نشاسته ۱ فنجان قهوه کوچک

آرد ۵ فنجان قهوه کوچک

بکینگ پودر ۱ پاکت ده گرمی

وانیل دو پاکت ۵ گرمی

 مواد لازم برای لایه میانی کیک نرم:

پودر شانتی ۲ بسته

شیر سرد ۱٫۵ لیوان

پودر نارگیل ۱ استکان

مواد لازم برای رویه کیک نرم:

پودر نارگیل

مواد لازم برای خیس کردن کیک:

شیر ۱ لیوان

طرز تهیه کیک نرم:

آموزش کیک نرم:برای درست کردن کیک نرم تخم مرغ و شکر را در یک ظرف میریزیم و خوب مخلوط میکنیم سپس بقیه مواد را با هم مخلوط میکنیم  در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و مایه یکیک را در ان می ریزیم و در فر ۱۵۰ درجه میپزیم. کیک پخته  را از فر در  آورده رویش را یک پارچه تمیز می پوشانیم تا سرد شود

حالا مواد میانی کیک را آماده می کنیم برای این کار کرم شانتی و شیر را با هم مخلوط میکنیم  البته به کمک میکسر با هم مخلوط میکنیم  سپس پودر نارگیل را می ریزیم  و خوب ترکیب می کنیم

کیک سرد شده را نصف کرده   اولین قسمت را در یک ظرف صاف قرار داده و رویش یک لیوان شیر ریخته تا کیک خوب خیس شود به هر طرفش می ریزیم که یکنواخت خیس شود سپس به همه جایش از کرمی که آماده کردیم می ریزیم قسمت دیگر کیک را روی کرم قرار داده  و بقیه شیر را روی کیک میریزیم

حالا روی کیک آماده شده به مقدار فراروان پودر نارگیل ریخته و در یخچال بمدت دو تا سه ساعت میگذاریم بماند

وقتی مدت دو تا سه ساعت گذشت از یخچال بیرون آورده و برش میزنیم

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *