نحوه پخت بقچه پنیر و جعفری با آب گازدار-آموزش بقچه پنیر و جعفری

 

نحوه پخت بقچه پنیر و جعفری با آب گازدار

آموزش بقچه پنیر و جعفری:در این مطلب میخواهیم برایتان یک نوع بقچه پنیر و جعفری را آموزش دهیم که  در ترکیب آن از آب گاز دار استفاده شده است و این خمیر را با سایر رسپی ها متفاوت کرده است شما هم این بقچه پنیر و جعفری متفاوت را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم برای بقچه پنیر و جعفری:

ماست ۱ لیوان

روغن مایع ۱ لیوام

آب گاز دار یا آب معدنی ۱ لیوان

خمیرمایه ۱ پاکت ۱۰ گرمی

آب ولرم نصف استکان

شکر ۱ قاشق غذا خوری

نمک ۱٫۵ قاشق مربا خوری

بکینگ پودر ۱ بسته ده گرمی

سفیده تخم مرغ ۲ عدد ( زرده برای روی خمیر)

آرد ۷٫۵ لیوان

 مواد لازم برای داخل خمیرک

آموزش بقچه پنیر و جعفری :

پنیر سفید یا پنیر لر به مقدار لازم

جعفری به مقدار لازم

نحوه پخت بقچه پنیر و جعفری با آب گازدار

مواد لازم برای روی خمیر:

زرده تخم مرغ ۲عدد

کنجد یا سیاه دانه

طرز تهیه  بقچه پینر و جعفری

آموزش بقچه پنیر و جعفری : برای درست کردن خمیر نصف استکان آب و یک پاکت خمیر مایه و یک قاشق غذا خوری شکر  را در یک ظرف می ریزیم

در یک کاسه دیگر ماست, روغن مایع , سفیده تخم مرغ,آب معدنی یا آب گازدار, نمک و بکینگ پودر را ریخته خوب با هم مخلوط میکنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند حالا مایه خمیری که در بالا آماده کردیم اضافه میکنیم و کم کم آرد می ریزیم و خوب ورز میدهیم باید حتما ده دقیقه ورز دهیم

این خمیر کمی چسبناک است یعنی بدست می چسید و نرم است روی خمیر را کاغذ محافظ کشیده و رویش را با پارچه تمیز می پوشانیم  و یکساعت استراحت می دهیم

بعد از یکساعت خوب ورز داده  و به اندازه نارنگی برداشته و چونه گیری میکنیم  بیست و دو عدد می شود حالا در سینی آرد پاشی شده این خمیرها  را قرار میدهیم و رویش کاغذ محافظ کشیده و بمدت بیست دقیقه  بماند

حالا هر یک از خمیرها را برداشته در کف دست باز کرده و وسطش مخلوط پنیر را گذاشته و کناره هایش را می بندیم و دوباره در کف دست گرد میکنیم و جاهایی که بستیم  در قسمت زیر قرار میدهیم  در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده با فاصله می چینیم

و بیست دقیقه هم در داخل سینی استراحت میدهیم  بعد ار بیست دقیقه استراحت رویش را با زرده تخم مرغ مالیده و رویش کنجد و یا سیاه دانه می ریزیم

در فر ۱۹۰ درجه از قبل گرم شده قرار داده تا رویش طلایی شود ( زود طلایی می شود)

وقتی ولرم شد سرو میکنیم.از این مقدار بیست و دو عدد بقچه بدست می آید

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *