خواص تخم مرغ و آلرژی کودکان به آن

خواص تخم مرغ و آلرژی کودکان به آن

خواص تخم مرغ و فواید آن بر هیچ کسی پوشیده نیست. زرده تخم مرغ ممکن است در تولید سس مایونز یا سس مایعات پراکنده شود. سفیده تخم مرغ و تخم مرغ کامل را می توان به عنوان یک فوم فشرده کرد. برای مثال، برای تهیه نعناع یا پایه کیک. تخم مرغ ها ژل ها را تشکیل می دهند و املت ها و کیک ها را در میان دیگر موارد قرار می دهند.

علاوه بر این، تخم ها رنگ و طعم را به یک میز کامل از ظروف می دهند. تخم مرغ نیز مانند “قرص ویتامین”، پر از مواد مغذی است.تخم مرغ راه حل های منحصر به فردی را برای مشتریانی که نیازهای خاصی در مورد خواص و ارزش های تغذیه ای نیاز دارند ارائه می دهد.

ترکیب تخم مرغ با غذا و بهینه سازی ارزش غذایی

زرده تخم مرغ رنگ خود را از محتوای کاروتنوئیدی خود دریافت می کنند. کاروتنوئید ها دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند. جوجه ها نمی توانند خود کاروتنوئید تولید کنند؛ آنها این را از خوراک خود به دست می آورند. زرده تخم مرغ می تواند هر چیزی از رنگ زرد کم رنگ به رنگ نارنجی باشد، بر اساس ترکیب خوراک مرغ ها. بسته به اجزای خوراک، حتی ممکن است محصولات تخم مرغی ایجاد شود که خواص تغذیه ای را بهینه سازند.  برخی مواد مغذی که بسیاری از آنها در نتیجه رژیم های مدرن مانند اسیدهای چرب امگا ۳، آنتی اکسیدان ها، ویتامین D، فولات، سلنیوم و …، در تخم مرغ  یافت می شود.
فرایند بهینه سازی عملکردهای تخم مرغ را بهینه می کند.  به این ترتیب، می توان خواص امولسیون تخم مرغ را تغییر داده و یا افزایش داد مانند:

  • پراکندگی روغن در آب
  • خواص فوم
  • ایجاد و تثبیت حباب های هوا در مایعات
  • توانایی ژل کردن
  • ایجاد یک ساختار یکپارچه در رنگ غذا و طعم

تخم مرغ و سازگاری با محیط زیست 

در مقایسه با سایر محصولات حیوانی، تخم مرغ دارای تاثیر محیطی کم در برابر با تولید مرغ است. یک دلیل مهم برای خوردن غذای منشاء حیوانی محتوای آن پروتئین با کیفیت بالا است. بنابراین روش شناخته شده برای ارزیابی اثرات زیست محیطی محصولات حیوانی، محاسبه انتشار گازهای گلخانه ای در هر کیلو پروتئین تولید شده است. برای همان مقادیر تولید پروتئین، میزان تولید گوشت گاو فقط بیش از ده برابر بیشتر از تخم مرغ است (۱) ؛ تولید گوشت گوسفندان فقط کمتر از هشت برابر بیشتر است و تولید پنیر / شیر سه برابر بیشتر است. دلیل اصلی این که تخم مرغ سازگار با محیط است، توانایی مرغ ها برای تبدیل غذا به تخم مرغ است. خوراک کمی استفاده می شود: فقط ۲ کیلوگرم در هر کیلو تخم مرغ. این به این معنی است که در هر منطقه نیاز به پرورش خوراک مرغ کم است، که آن هم برای محیط زیست مثبت است.

خواص تخم مرغ و آلرژی کودکان به آن

تخم مرغ و ویتامین D

ویتامین D توسط پوست تولید شده زمانیکه در معرض اشعه UV قرار بگیرد، اما در کشورهایی که نور خورشید کمی – در شمال اروپا، به عنوان مثال – وجود دارد کمبود ویتامین D رایج است. به این دلیل است که در طول سال، تابش خورشیدی کافی برای پاسخگویی به نیازهای بدن ویتامین نیست. بنابراین میزان ویتامین D در غذا بسیار مهم است. تخم مرغ یکی از مواد غذایی است که شامل مقدار زیاد و سرشار از ویتامین است. با این حال، در چند کشور تجزیه و تحلیل که در حال حاضر از یک فرم قوی تر از ویتامین ساخته شده است: ۲۵-هیدروکسی D3 (25 (OH) D3). بر اساس تحقیقات، فعالیت بیولوژیکی آن تقریبا پنج برابر ویتامین D3 است. اکنون تجزیه و تحلیل ها شروع به محاسبه مقدار “معادل ویتامین D”، بر اساس محتوای محصول ویتامین D3 و ۲۵ (OH) D3. در چنین محاسباتی، محتوای ۲۵ (OH) D3 به پنج سطح افزایش می یابد تا سطح بالاتری از فعالیت آن را در نظر بگیرد. این باعث می شود مقدار ویتامین D موجود در تخم مرغ تقریبا دو برابر باشد که در اکثر پایگاه های داده های غذایی اشاره شده است.

آلرژی کودکان و تخم مرغ

از زمانیکه توصیه هایی برای دادن تخم مرغ به کودکان انجام شد، در سراسر جهان غربی تغییر ایجاد شد؛ برای مثال در ایالات متحده آمریکا و سوئد اکنون توصیه می شود که کودکان  عادت داشته باشند که تخم مرغ را از سن جوانی مصرف کنند. پیش از این، اعتقاد بر این بود که می توان از ایجاد آلرژی ها جلوگیری کرد تا مواد غذایی آلرژیک بالقوه را به رژیم غذایی کودک اضافه کنند تا زمانی که بیش از یک سال سن داشته باشند. تحقیقات اخیر نشان داده است که این مورد لازم  نیست. در توصیه هایی که در سوئد داده شده، تخم مرغ ها به عنوان یکی از غذاهای مهم شناخته شده اند – حتی برای کودکان زیر ۶ ماه. در ایالات متحده توصیه می شود که تخم مرغ ها از ۴ ماهگی به فرزند داده شود. تعدادی از کشورهای دیگر و سازمان های متخصص نیز جهت خود را به روش مشابه تغییر داده اند.

نکته:

محققان دانشگاه آلبرتا به تازگی کشف کرده اند که تخم مرغ خواص آنتی اکسیدانی نیز دارد که در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی و سرطان کمک می کند، در حالی که تخم مرغ به عنوان منبع عالی پروتئین، چربی ها، ویتامین ها و مواد معدنی شناخته شده است.

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *