خواص زنجبیل و ۱۲ مزایای سلامتی آن

خواص زنجبیل و 12 مزایای سلامت آن

با خواص زنجبیل آشنایی دارید؟ زنجبیل (Zingiber) شگفت آور ترین مواد غذایی است که امروزه در جهان استفاده می شود.  این در واقع بخشی از خانواده گیاهی است که شامل زردچوبه و هل است ، که ممکن است توضیح دهد چرا مزایای بهداشت زنجبیل خیلی فوق العاده است .

زنجبیل از ریزوم ها می آید ریزوم یک ساقه زیرزمینی است که به صورت افقی رشد می کند و ریشه ها را به سمت پایین می ریزد در حالی که برگ ها و ساقه های تازه در بالای آن رشد می کنند.  جوانه ها در فواصل هر بوته تشکیل می شوند . چینی ها و سرخپوستان از تونیک زنجبیل برای درمان بیماری ها برای بیش از  ۴۷۰۰ سال استفاده کرده اند و در طول تجارت امپراتوری روم در دوران آمدن مسیح به دلیل خواص دارویی آن ، یک کالای با ارزش بود.

از ۱۱۵ عنصر شیمیایی مختلف موجود در ریشه زنجبیل ، مزایای درمانی از گینگرول ، در ریشه است که به عنوان یک عامل قوی آنتی اکسیدان و ضد التهابی عمل می کند. این مواد زیستی فعال ، به ویژه   گینگرول به طور بالقوه به طور کامل ارزیابی شده اند و تحقیقات تا زمانی که شما باید به طور منظم از زنجبیل استفاده کنید.

خواص زنجبیل که  به اثبات رسیده است:

۱- پیشگیری از سکته مغزی و بیماری قلبی

دو مورد از بزرگترین قاتلان در این سیاره ممکن است با استفاده منظم از زنجبیل نگهداری شوند ، مخصوصا وقتی که با دیگر مواد غذایی اصلی خورده می شوند.  سیر، زنجبیل و پیاز همه توانایی ضد انعقاد خون را دارا می باشند ، با این حال زمانی که آنها با هم خورده می شوند ، یک منبع قوی در برابر حملات قلبی و سکته مغزی هستند!

۲- ضد جوش و تهوع

زنجبیل برای هزاران سال به عنوان یک کمک در هضم مؤثر و درمان طبیعی برای حالت تهوع ، درمان درد ساده شکم یا بیماری صبحگاهی و تهوع شدید زمان بارداری استفاده می شد.  اخیرا محققان تایوان کشف کردند که سه کپسول (۱٫۲ گرم کل) زنجبیل در حقیقت میتواند به محرکهای معده در افراد مبتلا به دیسپپسی کمک کند . این بیماری ۴۰  درصد از بیماران مبتلا به تخلیه معده به با تاخیر غیرمعمولی است.
این یکی از دلایلی است که چرا زنجبیل به افراد مبتلا به نفخ ، یبوست و سایر اختلالات دستگاه گوارش کمک می کند.  زنجبیل عضله صاف را در پوشش روده شما شل می کند و به تغذیه مواد غذایی در سراسر سیستم کمک می کند.

یک مطالعه سال ۲۰۱۲ حتی متوجه شد که زنجبیل ممکن است به کاهش تهوع و استفراغ در درمان شیمی درمانی کمک کند ، اما به نظر می رسد زنجبیل به کاهش تهوع و استفراغ در شش تا ۲۴ ساعت اول پس از شیمی درمانی کمک می کند.

خوردن کامل زنجبیل، نوشیدن آب تازه زنجبیل تازه و استنشاق روغن اسانس زنجبیل منتشر شده ، همه راه های بسیار موثر برای جلوگیری از اختلالات معده هستند.

۳-  رفع کمبود جذب در بدن

حمل و نقل مواد غذایی مناسب (و جذب مواد مغذی) از طریق دهان از طریق روده بزرگ ، پایه ای برای سلامتی است.  اگر غذا در جای دیگری قرار بگیرد ، می تواند باعث تخریب ، پوسیدگی یا (حتی بدتر) انسداد شود که یک عامل تهدید کننده حیات است . هضم نامناسب همچنین می تواند باعث جذب مواد مغذی در مواد غذایی شما شود.  در هر صورت ، هر دو باعث خراب شدن بدن می شوند و بدن شما از کمبود مواد مغذی رنج می برد.  به همین دلیل زنجبیل بسیار مهم است . همانطور که در بالا دیده اید ، آن کمک می کند تا هضم و متابولیسم مواد غذایی خود را ترویج کنید و عمدتا مسئول ارتقای سیستم ایمنی قوی است.

۴- ایمنی و عملکرد تنفسی صحیح

داروهای آیورودا توانایی زنجبیل برای تقویت سیستم ایمنی را در تاریخ ثبت کرده است.  باور بر این است که چون زنجبیل در گرم کردن بدن بسیار موثر است ، می تواند باعث انقباض سموم در اندام شما شود . این نیز شناخته شده است برای تمیز کردن سیستم لنفاوی ، سیستم دفع بدن ما است.

دکتر اوز می گوید: “با باز کردن این کانال های لنفاوی و تمیز نگه داشتن مواد ، زنجبیل مانع انباشت سموم می شود که شما را به ابتلا به عفونت ها ، به ویژه در سیستم تنفسی حساس می کند .” ترکیب روغن زنجبیل و روغن اوکالیپتوس یک راه موثر برای تقویت ایمنی و بهبود تنفس است   .

۵- عفونت های باکتریایی

مجله میکروبشناسی و آنتی میکروبیالها در سال ۲۰۱۱ نتایج یک مطالعه را منتشر کرد که نشان داده چگونه زنجبیل موثر در تقویت عملکرد ایمنی است.  محققان نیجریه در مقایسه با توانایی زنجبیل برای کشتن استافیلوکوکوس اورئوس و استرپتوکوک پیکوژن با آنتی بیوتیک های معمولی کشف کردند که راه حل طبیعی هر بار برنده است!

داروها – کلرامفنیکول، آمپی سیلین و تتراسایکلین – نمی توانستند توانایی ضد باکتری عصاره زنجبیل را حفظ کنند . این مهم است زیرا این دو باکتری در بیمارستان ها بسیار رایج هستند و اغلب اوقات عوارض به یک بیمار مبتلا به ایمنی زودرس را ایجاد می کنند.

راه حل کلیدی: برای جلوگیری از رفتن به بیمارستان مطمئن شوید که روغن اسانس زنجبیل را با خود بیاورید و یک قطره شکر را به آب اضافه کنید . شما احتمال ابتلا به عفونت استاف را بیشتر دارید و می تواند به سرعت به روند بهبودی کمک کند! سایر داروهایی که در برابر عفونت موثر هستند عبارتند از روغن زیتون ، روغن گل میخک و روغن مالهوکا.

۶- عفونت قارچی

عفونت قارچی شانسی در برابر زنجبیل ندارد . از ۲۹ گونه گیاهی که در یک مطالعه دانشگاه کارلتون مورد ارزیابی قرار گرفتند، زنجبیل بهترین نتیجه را در کشتن قارچ بدست آورد.

راهکار کلیدی : برای یک داروی ضد قارچ قوی ، چندین قطره اسانس زنجبیل خالص را با روغن درخت چای با یک قاشق چای خوری روغن نارگیل مخلوط کنید و تا سه بار در روز استفاده کنید.

۷-زخم ها و GERD

از دهه ۱۹۸۰، محققان متوجه شده اند که زنجبیل می تواند زخم معده را درمان کند.  به تازگی ، دانشمندان هند توانسته اند این اثر دارویی را به میزان بیشتری اندازه گیری کنند . در یک مطالعه منتشر شده در مجله تغذیه مولکولی و تحقیقات غذایی ، آنها کشف کردند که زنجبیل شش تا هشت برابر قوی تر از دارو های  GERD یا ریفلاکس اسید است .

۸- کاهش درد با زنجبیل

زنجبیل برای املاح ضد درد شناخته شده است . بسیار شبیه به چگونگی کارکرد کپسایسین برای از بین بردن درد است ، گینگرول بر روی گیرنده های وانیلیوئید عمل می کند که در انتهای عصب حسی قرار دارند . همانند سوزش شدید ، احساس می کنید زمانی که فلفل تند را مصرف می کنید ، سوختگی زنجبیل فقط یک ثانیه طول می کشد و محققان متوجه شدند که “خطوط درد را به طور مستقیم تحت تاثیر قرار می دهد اما همچنین التهاب را کاهش می دهد که خود باعث درد” می شود.

خواص زنجبیل و 12 مزایای سلامت آن

مطالعات نشان داده اند که زنجبیل حتی ممکن است به کاهش دیسمنوره یا درد ناشی از قاعدگی یا گرفتگی قاعدگی کمک کند.  یک کارآزمایی بالینی ، دانشجویان دختر را که دارای دیسمنوره اولیه بودند ، به دو گروه مساوی تقسیم کردند . محققان سپس به آنها پلاسبو و زنجبیل در قالب کپسول دادند.  در گروه زنجبیل، ۸۳ درصد بهبود علائم را در مقایسه با ۴۷ درصد در گروه پلاسبو گزارش کردند.

۹- سرطان و زنجبیل

دانشمندان دانشگاه مینه سوتا کشف کردند که سه بار تغذیه هفتگی رشد سلول های سرطانی کولورکتال را به تأخیر می اندازد . محققان دانشگاه میشیگان این نتایج را با سرطان تخمدان تایید کردند.  در واقع ، آنها دریافتند که “درمان زنجبیل از سلول های سرطانی کشت شده باعث ایجاد مهار رشد شدید در تمام سلول های آزمایش شده  است.”

۱۰- درمان دیابت با زنجبیل

زنجبیل به طور طبیعی در بهبود دیابت و افزایش حساسیت به انسولین به طور گسترده ای شناخته شده است . در سال ۲۰۰۶ از مجله شیمی کشاورزی و مواد غذایی کشف شد که این دانش میتواند مانع تجمع سوربیتول در سلولهای انسانی و موشهای صحرایی شود . به عبارت ساده ، زنجبیل نه تنها به جلوگیری و معکوس کردن دیابت کمک می کند ؛ بلکه از عوارض دیابت مانند بیماری های رتینوپاتی دیابتی محافظت می کند!

۱۱- درمان کلسترول بالا با زنجبیل

در یک مطالعه ۴۵ روزه دوسوکور ، مطالعه بالینی کنترل شده از ۸۵ فرد مبتلا به کلسترول بالا ، سه گرم پودر زنجبیل در سه دوز تقسیم ، باعث کاهش قابل توجهی در بیشتر شاخص های کلسترول شد . یکی دیگر از مطالعاتی که موشهای هیپوتیروئید را تجزیه و تحلیل کرد ، از این یافته ها حمایت می کند . محققان دریافته اند که عصاره زنجبیل کلسترول LDL را به میزان مشابه با آتورواستاتین کاهش می دهد که میزان کلسترول را پایین می آورد.

۱۲- درمان آرتروز با زنجبیل

محققان در بررسی تاثیر زنجبیل بر آرتروز ، دریافتند که گروه تحت درمان با عصاره زنجبیل در مقایسه با گروه دیگر (۵۰ درصد) میزان کاهش درد زانو داشته اند و در هنگام ایستادگی (۶۳ درصد) را میزان دردشان کمتر بوده است . تجزیه و تحلیل بیشتر نشان داد که گروه تحت درمان با عصاره زنجبیل در مقایسه با گروه دیگر کاهش درد زانو در هنگام ایستادن و پس از پیاده روی را داشته اند و شاخص کمپوست پوکی استخوان نیز بهبود یافته است.

بهترین راه استفاده از زنجبیل

اشکال و راه های بسیاری وجود دارد که شما می توانید از زنجبیل برای سلامت خود استفاده کنید .  معمول ترین آن ها عبارتند از:

زنجبیل خام

شما می توانید زنجبیل خرد شده (اندازه انگشت شست) را در یک صبحانه هر روز صبح بکارید یا آن را در ساخت سبزیجات خانگی استفاده کنید.

اسانس زنجبیل

شکل قوی زنجبیل اسانس زنجبیل است زیرا دارای بالاترین سطح گینگرول است.  این مدل زنجبیل به عنوان بهترین حالت می تواند به عنوان دارو استفاده شود . این می تواند به صورت داخلی برای درمان شرایط بهداشتی و یا موضعی با روغن حامل در منطقه درد پاکسازی شود . به طور معمول ، دو تا سه قطره اسانس ، دوز توصیه شده درمانی است.

چای زنجبیل

این فرم مایع زنجبیل معمولا برای از بین بردن حالت تهوع ، رفع نفخ معده و استراحت بدن استفاده می شود.  یک فنجان دو تا سه بار در روز برای کاهش التهاب استفاده کنید. همچنین ، اضافه کردن کمی عسل و لیمو خام به چای باعث می شود طعم عالی  داشته باشد.

پودر زنجبیل

استفاده از پودر زنجبیل برای پخت و پز یک راه عالی برای استفاده از این ادویه فوق العاده است . من از آن در ساخت مرغ کاری ، پای خیمه خانگی و یک توت گوجه فرنگی زنجبیل برای صبحانه استفاده می کنم. همچنین می توان آن را در قالب مکمل به عنوان یک کپسول با دوز توصیه شده ۱۰۰۰ میلی گرم روزانه مصرف کرد  .

 

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *