خواص کاسنی و ارزش غذایی آن

خواص کاسنی

خواص کاسنی چیست؟ گیاه کاسنی بومی در اروپا، هند و مصر است و در قرن نوزدهم برای اولین بار به ایالات متحده آورده شد. این معمولا به عنوان یک علف هرز در آب و هوای معتدل و به طور گسترده ای در شمال اروپا رشد می کند و اکنون در آمریکای شمالی، چین و استرالیا کاشت می شود.

خواص کاسنی

کاسنی یک گیاه علفی کمیاب و چندساله است که ارتفاع ۵ فوت (۱٫۵ متر) دارد و در آب و هوای معتدل رشد می کند.  به طور معمول آن در خاک ​​ بارور ، گرم، مرطوب و یا شن و ماسه رشد می کند . گیاهان کاسنی در باغ به عنوان یک محصول فصل سرد رشد می کنند.  ریشه ها بلند، ضخیم، قوی می شوند و به خوبی توسعه می یابند.  ساقه ها صاف ، توخالی ، تقریبا بدون برگ و دارای رنگ  قهوه ای مایل به قرمز است . قسمت پایین ساقه مودار است . برگ ها دندانه دار و زرد هستند.  سرهای گل ۲ تا ۴ سانتیمتر (۰٫۷۹ تا ۱٫۶ سانتیمتر) و معمولا به رنگ آبی روشن و به ندرت سفید یا صورتی هستند . دو ردیف از شاخه های انتروکورال وجود دارد – درونی طولانی تر است و بیرونی کوتاه تر ، که گسترش می یابد. میوه شامل یک دانه می شود . هر گیاه ۳۰۰۰ دانه را تولید می کند. دانه ها مینیاتوری هستند، دانه های تخم مرغی شکل که قهوه ای رنگی دارند.

فواید ریشه گیاه کاسنی

ریشه یکی از اجزای مهم گیاه کاسنی است و به طور گسترده در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد. ریشه ها طولانی، تک، ضخیم، قوی، به خوبی توسعه یافته اند . ریشه کاسنی معمولا به عنوان یک جایگزین قهوه یا افزودنی قهوه استفاده می شود . ریشه ها برای پخت و بیشتر به عنوان یک جایگزین قهوه استفاده می شوند . ریشه کاسنی کمی چوب مانند است ، که در گروه گیاهان فیبری است . ریشه کاسنی به طور سنتی در چای یا داروهای دارویی برای درمان بزرگ شدن کبد، زردی، روماتیسم و ​​نقرس استفاده می شود.

فواید برگ کاسنی

گیاه کاسنی به طور معمول برگ ها ، جوانه ها و ریشه های آن رشد می کند. زیرا از ویژگی های ارزشمندی خاصی برخوردار است. برگها به شیوه ای مشابه اسفناج در چندین فرهنگ استفاده می شوند.

ریشه اغلب به یک پودر خرد شده و به عنوان یک جایگزین قهوه استفاده می شود که با تمام مزایای سلامتی آن همراه است . این برای صدها سال به عنوان درمان گیاهی برای بیماری های مختلف مورد استفاده قرار گرفته است و همچنان امروزه به اثبات رسیده است.

دو نوع برگ را می توان در برگ چویریک و برگ های ساقه شکل کاسنی پیدا کرد . برگ های کاسنی معمولا ۲ تا ۶ سانتیمتر (۵٫۱ تا ۱۵ سانتیمتر) طول دارند .

حاشیه ها به طور مساوی دندانه ای یا عمیقا انشعاب یافته اند.  برگ کاسنی طعم ملایم و تلخ مزه است. عطر و طعم برگ با میزان نور دریافتی متناسب است. نور بیشتر  رنگ بیشتری در برگ دارد و سپس طعم قوی تر ی به برگ می دهد .

با این حال ، در بعضی از نقاط ، کاسنی در اتاق های تاریک توسعه داده می شود تا عطر و طعم صاف متمایز و بدون تلخی را پیدا کند.

خواص کاسنی

کاسنی ویتلوف

کاسنی ویتلوف به طور عمده در سبزیجات سالادی برگ استفاده می شود . بخش خوراکی چربی ، جوانه و اتیلین است که از برگهای بیرونی نزدیک به همپوشانی تشکیل شده و دارای ظاهر شیری و سفید و زرد کم رنگ در حاشیه های برگ است.   Witloof عمدتا برای مصرف اروپا است.  در ایالات متحده، عموم مردم به خوبی شناخته نشده است .

ارزش غذایی کاسنی

با توجه به ارزش غذایی ، کاسنی منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی ، از جمله روی ، منیزیم ، منگنز ، کلسیم ، فولیک اسید آهن و پتاسیم و همچنین ویتامین A ،  B1،  B2،  B3،  B5، B6 و C است . این عوامل اصلی همه ی مزایای سلامتی است که از سوی کاسنی  به دست می آید . جدا از اینکه چندین اسید آمینه مانند تریپتوفان، ترئونین، ایزولوسین، لوسین و لیزین نیز درکاسنی وجود دارد که برای سلامتی بسیار مفید است.

کاسنی ممکن است حمایت عملکردی مستقیم از واکنش های گوارشی بدن را فراهم کند . اول از همه ، ریشه آن باعث افزایش جریان صفراوی می شود که هضم غذا را پشتیبانی می کند.

 از آنجایی که بیش از حد صفرا به کاهش چربی کمک می کند، ممکن است به کم کردن ترکیب خون کمک کند و توسط هر کسی که برای رسیدن به سلامت کبد و کیسه صفرا مناسب است مورد توجه قرار گیرد.

همچنین ریشه کاسنی دارای انولین به عنوان محلول فیبری است که گوارش را در روده آسان می کند. بسیاری از گیاهان دارای انولین هستند ، اما ریشه کاسنی دارای بیشترین غلظت است.

تغذیه فلور سالم در روده باعث افزایش هضم می شود . علاوه بر این از آنجا که محتوای انولین قابل هضم نیست ، با کمبود گلوکز می تواند به افزایش سطح قند خون مطلوب کمک کند و همچنین در افزایش حجم مدفوع و انسجام برای کمک به حذف موثر سموم مفید باشد.

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *