آموزش دسر ژله ای با رویه کرم شانتی

آموزش دسر ژله ای با رویه کرم شانتی

این دسر ژله ای را هر زمان که دلمان خواست می توانیم درست کنیم  هم ظاهرش زیباست و هم  لذیذ است این دسر میوه ای ژله ای را مطمنم خواهید پسندید. اکنون ببینیم این دسر ژله ای را چگونه  آماده کنیم باید بگویم این دسر ژله ای مختص کشور ترکیه است

مواد لازم برای تهیه دسر ژله ای:

 

ژله توت فرنگی و یا آلبالو ۱ بسته

آب نیم لیتر

شکر ۴ قاشق غذا حوری

نشاسته ۲٫۵ قاشق غذا خوری

شکر از نصف لیوان دو انگشت کمتر

شیر نیم لیتر

وانیل ۱ پاکت

کرم شانتی دو قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه دسر ژله ای:

 

ابتدا ژله را درست میکنیم به این طریق که برای درست کردنش یک پاکت ژله و چهار قاشق غذا خوری شکر را در یک تابه کوچک ریخته و خوب مخلوط میکنیم روی آن نیم لیتر آب ریخته وقتی  شکر و دانه های ژله کامل حل شدند تا زمانیکه بجوشد میپزیم وقتی به قوام آمد از حرارت برمیداریم  میگذاریم سرد شود تقریبا پانزده تا بیست دقیقه طول میکشد تا سرد شود

حالا در مرحله بعدی در سینی یا ظرفی یک پارچه مرطوب قرار داده  و لیوانهای دسر را در آن قرار میدهیم  بجای لیوان میتوانید از کاسه های کوچک هم استفاده کنید تا نصف کاسه ها را از ژله پر میکنیم  وقتی ریختیم در یخچال قرار میدهیم تاخودش را بگیرد  اکنون فرنی این دسر را اموزش می دهیم برای درست کردن فرنی این دسر: دو ونیم قاشق غذاخوری نشاسته را در یک تابه ریخته و رویش  دو انگشت کمتر از نصف لیوان شکر میریزیم  روی آن پانصد میلی لیتر شیر ریخته  و در حرارت میپزیم تا غلیظ شود وقتی ازحرارت برداشتم نصف پاکت وانیل می ریزیم  و خوب مخلوط میکنیم  وقتی مخلوط آماده شد میگذاریم سرد شود حالا ژله هایی ک سه تا چهار ساعت در یخچال قرار دادیم  روی آن این فرنی راکشیده در یخچال قرار میدهیم و رویش را با کرم شانتی و میوه های دیگر تزیین میکنیم وقتی کامل سرد شد سرو میکنیم

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *