توضیحانی در خصوص تهیه نان صبحانه خانگی

توضیحانی در خصوص تهیه نان صبحانه خانگی

با این نانها میتوانید  یک سفره صبحانه زیبایی داشته باشد  لذت خوردن نان گرم خانگی در هیچ چیزی وجود ندارد  با این نانها اگر خواستید ساندویچ درست  کنید یا عسل و کره بمالید یا اگر خواستید تخم مرغ قرار دهید به هر نحوی که بخورید واقعا خیلی لذیذ است

 

مواد لازم برای تهیه نان صبحانه خانگی

سفیده تخم مرغ  ۱ عدد ( زرده را برای رویش لازم داریم)

شیر ولرم ۱ لیوان

آب ولرم نصف لیوان

روغن مایع ۱ استکان

خمیرمایه ۱ قاشق غذا خوری

شکر ۱ قاشق غذا خوری

نمک ۱ قاشق مربا خوری

آرد به میزان لازم

مواد لازم برای روی نان صبحانه خانگی

زرده تخم مرغ ۱ عدد

روغن مایع ۱ قاشق مربا خوری

تخمه

کنجد

توضیحانی در خصوص تهیه نان صبحانه خانگی

توضیحانی در خصوص تهیه نان صبحانه خانگی

طرز تهیه نان صبحانه خانگی:

 

توضیحانی در خصوص تهیه نان صبحانه خانگی

توضیحانی در خصوص تهیه نان صبحانه خانگی

برای درست کردن این نان ابتدا یک قاشق غذا خوری مای خمیر و نصف لیوان آب ولرم مایل به داغ  ریخته دقت کنید گرمی آب انگشت گز باشد نه ولرم نه سرد.

در یک کاسه شیر ولرم, روغن مایع, سفیده تخم مرغ ریخته خوب مخلوط کرده سپس آرد, نمک و مخلوط مایه خمیر را ریخته و با چنگال مخلوط میکنیم  یک خمیرنرمی بدست می چسبد و مقداری استراحت میدهیم  ( بعد از یکساعت استراحت حجم خمیر دو برابر می شود) از خمیر به اندازه کمی بزرگتر از نارنگی برداشته در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده یا چرب شده میجینیم

در یک کاسه زرده تخم مرع  و روغن مایع ریخته و خوب مخلوط میکنیم و روی نانها از این مخلوط می مالیم  تخمه ها و کنجد ها را ریخته ده دقیقه در فر گرم استراحت کند سپس درجه فر را به ۱۶۰ درجه رسانده تا بپزد و  ویش طلایی شود

این مقدار موادی که ذکر کردیم برای شش تا هشت نفر است و مدت آماده سازی آن بیست دقیقه طول کشیده و مدت زمان پخته آن هم چهل و پنج دقیقه است

امیدوارم بپسندید و از خوردن آن لذت ببرید.

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *