خواص شلغم و مزایای آن برای سلامتی و درمان بیماری ها

خواص شلغم و مزایای آن برای سلامتی و درمان بیماری ها

همه ی ما تا حدودی با خواص شلغم آشنایی داریم. برگ های شلغم، غنی از کلسیم است و از نظر مواد معدنی و ویتامین دارای ارزش غذایی زیادی می باشد. معمولا دارای رنگ پوست سفید یا صورتی بی رنگ است و داخل آن اکثرا به رنگ سفید است. البته گاهی به رنگ زرد هم دیده شده است.

خواص شلغم

ارزش غذایی شلغم 

  • میزان قابل توجهی آب ، حدود ۹۲٪
  • کربوهیدرات ها ، نشان دهنده حدود ۴٫۴۳٪
  •  حدود ۰٫۹٪ از پروتئین ها
  • محتوای کم چربی حدود ۰٫۱٪
  • مقدار بسیار بالای فیبر، حدود ۱٫۸٪
  • ویتامین ها ، به طور عمده دارای مقدار کم ویتامین های B کمپلکس و مقادیر متوسط ویتامین  C   را دارد . شلغم فاقد پرویناتامین A و ویتامین E است.
  • مواد معدنی ، به طور عمده مقادیر غنی پتاسیم و سدیم  و در مقادیر کم دارای کلسیم ، فسفر و آهن هستند.

خواص شلغم و مزایای آن برای سلامتی و درمان بیماری ها

استفاده دارویی از ریشه شلغم

با توجه به خواص یا ترکیب رنگرزی ، می توان نتیجه گرفت که وقتی که به طور کامل رسیده است، می توان از ریشه استفاده کرد .

  • انرژی کمی
  • مقدار قابل توجهی فیبر
  • مقدار قابل توجهی از مواد معدنی و همچنین ویتامین ها
  • عملا هیچ چربی

 

مزایای درمانی شلغم

ترکیبات نپو (حاوی تقریبا بدون چربی) با کم کالری احساس سیری می کند . از این رو ، ترکیب آنها راه را برای رژیم های کاهش وزن موثر می سازد.

نقرس – اسید اوریک هر زمانی که بدن متابولیزه پروتئین تولید می شود . هنگامی که بیش از این ماده وجود دارد ، این وضعیت بدن را ایجاد می کند که در آن کریستال های اسید اوریک به طور عمده در مفاصل دفع می شوند و باعث درد و التهاب روماتیسمی می شوند.  خوردن به طور منظم از لپه ها ، حذف ادرار این اسید اوریک را تسهیل می کند.  این خون اسید اوریک و دیگر باقی مانده های متابولیک را پاک می کند.

بنابراین، مصرف منظم رسیده به کسانی که رماتیسم رحمی و دیگران مبتلا به نقرس رنج می برند، امداد رسانی می کند.

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *