چگونه بدون خمیرمایه پیراشکی پنیر و جعفری درست کنیم؟

چگونه بدون خمیرمایه پیراشکی پنیر و جعفری درست کنیم؟

طرز تهیه پیراشکی پنیر و جعفری

معمولا برای درست کردن خمیر پیراشکی از خمیر مایه استفاده می شود ولی ما در اینجا میخواهیم یک خمیر پیراشکی بدون خمیر مایه با استفاده از آب گازدار آموزش دهیم یک خمیر بسیار خوشمزه و متفاوت که در ادامه با آموزش تصویری در خدمت شما هستیم

مواد لازم برای پیراشکی پنیر و جعفری  بدون خمیر مایه

کره یا مارگارین ( ذوب خواهد شد) ۱۵۰ گرم

آب گاز دار ۱ استکان

روغن مایع ۱ استکان

ماست ۱ استکان

سفیده تخم مرغ ۱ عدد

بکینگ پودر ۱ پاکت

نمک ۱ قاشق مربا خوری

سرکه  قاشق مربا خوری

آرد ۴٫۵ لیوان

مواد لازم برای پیراشکی پنیر و جعفری  بدون خمیر مایه

پنیر لر ۱۵۰ گرم

جعفری مقداری

مواد لازم برای رویه پیراشکی پنیر و جعفری  بدون خمیر مایه

زرده تخم مرغ

کنجدچگونه بدون خمیرمایه پیراشکی پنیر و جعفری درست کنیم؟

چگونه بدون خمیرمایه پیراشکی پنیر و جعفری درست کنیم؟

طرز تهیه پیراشکی پنیر و جعفری  بدون خمیر مایه

برای درست کردن پیراشکی بدون خمیر مایه ابتدا در یک تابه کوچک صدوپنجاه گرم کره ریخته تا ذوب شود سپس در یک کاسه کره ذوب شده, یک استکان روغن مایع,یک استکان آب گازدار, یک استکان ماست, یک عددسفیده تخم مرغ, یک قاشق مربا خوری سرکه, یک قاشق مربا خوری نمک و یک پاکت بکینگ پودر می ریزیم و خوب مخلوط میکنیمچگونه بدون خمیرمایه پیراشکی پنیر و جعفری درست کنیم؟

حالا چهار و نیم لیوان آرد را کم کم میریزیم  تا خمیر بدست نچسبد حالا خمیر را در نایلون محافظ گذاشته و دریخچال بمدت چهار تا پنج ساعت قرار میدهیم تا استراحت کند  بعد از سپری شدن این مدت نیم ساعت در محیط آشپزخانه قرار داده

چگونه بدون خمیرمایه پیراشکی پنیر و جعفری درست کنیم؟

حالا در یک ظرف صدوپنجاه گرم پنیر لر و مقداری جعفری ریزخرد شده را می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم.چگونه بدون خمیرمایه پیراشکی پنیر و جعفری درست کنیم؟

حالا خمیر پیراشکی بدون خمیر مایه را تکه هایی بزرگتر از گردو برداشته و چانه می گیریم  هر کدام را در یک سطح صاف با نوک انگشتان پهن می کنیم و داخلش مخلوط پنیر و جعفری را قرار میدهیم  و خمیر را می بندیمچگونه بدون خمیرمایه پیراشکی پنیر و جعفری درست کنیم؟

در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده قسمتی که بستیم در زیر قرار میدهیم  رویش زرده تخم مرغ میزنیم با چاقو شکل بعلاوه میدهیم  رویش کنجد ریخته و در فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده قرار داده تا رویش طلایی شود بمدت بیست و پنج دقیقه می پزیم وقتی پخت از فر در آورده  و میگذاریم ولرم شود سپس سرو میکنیم

با این مقدار مواد بیست عدد پیراشکی خواهیم داشت

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *