فواید هلو برای سلامتی بدن و حفاظت از بینایی چشم

فواید هلو برای سلامتی بدن و حفاظت از بینایی چشم

فواید هلو برای سلامتی بدن چیست؟ هلو یک میوه خوشمزه و آبدار بسیار محبوب است. ابتدا در چین کشت می شد،  اما اکنون در سراسر جهان در دسترس است. به غیر از خوشمزه بودن، این میوه همچنین یک منبع غنی از ویتامین ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان و سایر مواد شیمیایی دیگر است. اگرچه این میوه دارای مقدار زیادی مواد مغذی است، اما مزایای سلامتی آن صرفا به عنوان بخور خود شناخته می شود.

فواید هلو

اما هنگامی که مزایای بهداشتی شناخته شده است ، مردم بیشتر و بیشتر شروع به خوردن این میوه آبدار روزانه می کنند. در اینجا ۱۰ مزیت برتر سلامت هلو ها وجود دارد:

حفاظت از بینایی چشم

بتا کاروتن مسئول سلامت چشم و هلو می باشد و مقدار بسیار خوبی از این آنتی اکسیدان همراه با ویتامین A و C . مصرف منظم هلو می تواند سلامت بینایی را با افزایش گردش خون در بدن شما بهبود بخشد . بتاکاروتن همچنین سبب محافظت از رتین ها در چشم شما از آسیب های رادیکال آزاد و همچنین کمک به جلوگیری از آب مروارید و دژنراسیون ماکولا مربوط به سن می شود.

سلامت پوست را ارتقاء می دهد

هلو منبع عالی ویتامین A و C است که برای سلامت پوست بسیار ضروری است . ویتامین A رطوبت پوست را فراهم می کند که بافت پوست را بهبود می بخشد و نرم می کند. ویتامین C آنتی اکسیدان قوی است که پوست را از آسیب های رادیکال آزاد محافظت می کند . فقط یک هلو بزرگ در روز می تواند پوست شما را درخشان و بی عیب و نقص حفظ کند . شما همچنین می توانید هلو ها را به طور مستقیم بر روی پوست خود بمالید تا از محافل تاریک و چین و چروک خلاص شوید.

وزن بدن را حفظ می کند

هلو بدون چربی است و تنها ۶۸ کالری دارد. مقدار بالای قند در هلو ها طبیعی است و بنابراین بر سلامت تاثیر منفی ندارد. اگر شما در ماموریت کمبود وزن هستید، استفاده از هلوهای مفید به شما کمک خواهد کرد که از میان وعده های چاقی و فرآوری شده فراتر بروید.

جلوگیری از سرطان

هلو با آنتی اکسیدان ها غنی است که به جلوگیری از رشد سلول های سرطانی کمک می کند. هلو به خصوص برای محافظت از بدن در برابر سرطان ریه، روده بزرگ و کبد شناخته شده است.

همچنین ، اسید فنولیک ، به نام chlorogenic و neochlorogenic اسید، در هلو به نظر می رسد که خطوط سلولی سرطان پستان را از رشد بدون صدمه زدن به سلول های طبیعی جلوگیری می کند.

کنترل کلسترول بالا

خوردن هویج به طور منظم ممکن است به کنترل کلسترول بالا و مشکلات ناشی از دیابت و بیماری قلبی کمک کند . این به طور عمده به این علت است که هلو شامل ترکیبات فنلی است که از اکسیداسیون لیپوپروتئین با چگالی کم یا LDL ، کلسترول جلوگیری می کند . همچنین غذاهای غنی از بتاکاروتن مانند هلو ها برای کاهش سطح کلسترول در جریان خون مناسب هستند.

فواید هلو برای سلامتی بدن و حفاظت از بینایی چشم

بهبود سلامت قلب و عروق

آنتی اکسیدان ها در هلو ها با از بین بردن رادیکال های آزاد که باعث ایجاد واکنش های زنجیره ای در بدن شما می شوند ، می توانند به قلب شما آسیب برسانند و باعث آسیب رساندن به سلول شوند. هلو همچنین دارای ترکیبات بیولوژیکی است که به مبارزه با سندرم متابولیک کمک می کند که ترکیبی از عوامل خطر است که موجب التهاب ، چاقی و مشکلات قلبی می شود. همچنین مواد مغذی دیگری در هلو وجود دارد که سلامت قلبی و عروقی را با کاهش سطح کلسترول و افزایش جریان خون به قلب افزایش می دهد . مصرف منظم هلو ها به شما در محافظت از حمله قلبی و سکته مغزی کمک می کند.

پشتیبانی از سلامت گوارش

خوردن هویج باعث می شود تا سموم از کولون ، کلیه ، معده و کبد شما به دلیل فیبر و محتوای پتاسیم بالا پاک شود.

محتوای فیبر بالا از هر ماده کولون جلوگیری می کند و مقدار زیادی از پتاسیم باعث کاهش بیماری های مرتبط با کلیه می شود و احتمال ابتلا به زخم را کاهش می دهد. هضم هلو در دستگاه گوارش آسان است و به طور کلی ناراحتی معده ایجاد نمی کند.

کنترل فشار خون

یک هلو بزرگ شامل مقدار بالایی از پتاسیم و سدیم بسیار کم است که می تواند به شما کمک کند فشار خون سالم را حفظ کنید . پتاسیم با سدیم کار می کند تا تعادل آب بدن را تنظیم کند و به نوبه خود به حفظ فشار خون طبیعی کمک می کند . هلو همچنین حاوی برخی از منیزیم ، فسفر ، روی ، مس ، منگنز ، آهن و کلسیم است که با یکدیگر همکاری می کنند تا از گلبول های قرمز حمایت کنند و فشار خون سالم را افزایش دهند . اگر فشار خون بالا دارید ، خوردن هلو روزانه می تواند به مبارزه با این مشکل کمک کند.

محافظت در برابر کم خونی

کارشناسان سلامت برای افرادی که مبتلا به کم خونی فقر آهن هستند ، افزایش مصرف مواد غذایی غنی از آهن مانند هلو را افزایش می دهند . آهن کمک می کند تولید هموگلوبین را افزایش دهد ، در نتیجه به کم کردن و جلوگیری از کم خونی کمک می کند.  هلو همچنین دارای مقدار بالایی از ویتامین C است که به بدن کمک می کند تا آهن را بهتر جذب کند.

کاهش التهاب را کاهش می دهد

هلو دارای خواص ضد التهابی ، ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی است . متخصصان تغذیه توصیه می کنند که کسانی که مبتلا به نقرس یا روماتیسم هستند ، به طور مرتب هویج می خورند.  ویتامین A بالا در هلو نیز به درمان رماتیسم کمک می کند . هلو همچنین می تواند یک اثر متابولیسم یا ملین آور داشته باشد که باعث کاهش التهاب ، یکی از علائم اصلی نقرس و روماتیسم می شود.
برای به دست آوردن حداکثر مزایای سلامتی از هلو ، آنها را خام همراه با پوست می خورند.  فقط هلوی تازه را به عنوان بخشی از رژیم غذایی سالم زندگی مصرف کنید.

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *