آموزش شیرینی غلتانده شده در برشتوک ذرت

شیرینی غطانده شده در آرد ذرت:

آموزش شیرینی غلتانده شده در برشتوک ذرت

این نوعی شیرینی بسیار تردی است که آن هم بخاطر وجود برشتوک ذرت است که هم باعث تردی آن شده و هم باعث شده که خوشمزه تر شود و این یک عصرانه  خیلی خوبی برای فرزندانتان است خیلی ساده و سریع درست میشود شیرینی فوق العاده ای است

مواد لازم

کره یا مارگارین یک بسته ۲۵۰ گرمی

تخم مرغ ۲ عدد

پودر قند ۱ لیوان

نشاسته ۲٫۵ لیوان

وانیل ۱ پاکت ۵گرمی

بکینگ پودر ۱ پاکت ۱۰ گرمی

آرد به میزان لازم

مواد لازم برای رویه شیرینی

شکلات ۸۰ گرم

کره ۱ قاشق مربا خوری

برشتوک ذرت ۲ لیوان

طرز تهیه شیرینی :

برای درست کردن شیرینی غیر از آرد همه مواد را با هم ترکیب کرده  و آرد را در آخر کم کم میریزیم و خوب ورز میدهیم خمیر بایدبدست نچسبد و نرم باشد.حالا ازخمیر ورز داده شده تکه هایی به اندازه بزرگتر از گردو برداشته شکل داده و روی سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده و یا سینی چرب شده میچینیم در فر ۱۶۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم

شیرینی های پخته شده را از فر در آورده و میگذاریم سرد شود.وقتی شیرینی ها پخت در یک قابلمه کوچک یا در قوری آب ریخته و روی حرارت قرار میدهیم  وقتی آب جوشید حرارت را کم کرده وروی کتری کاسه قرا میدهیم و هشتاد گرم شکلات را  با دست تکه تکه کرده و میگذاریم شکلاتها ذوب شود دقت کنید که آب داخل شکلاتها نرود این همان ذوب کردن شکلات بطریق بن ماری است سپس به شکلات ذوب شده کره میریزیم

برشتوک ذرت را کمی خرد کرده و در یک کاسه میریزیم.شیرینی های سرد شده را ابندا در شکلات سپس در برشتوک ذرت می غلطانیم در ظرف چیده و سرو میکنیم.

نوش جان امیدوارم درست کنید و خوشتان بیاید و ما را  ازدعاهای خیرتان بی نصیب نگذارید

 

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *