خواص ریواس و مزایای درمانی و دارویی آن

خواص ریواس و مزایای درمانی و دارویی آن

با خواص ریواس آشنایی دارید؟ ریواس یکی از قدیمی ترین گیاهان اصلاح شده در پزشکی چینی است . در چین و کره ، عصاره های ریواس به طور سنتی برای پیشگیری و درمان شرایطی مانند زخم ، سرطان ، تب ، سردرد ، درد دندان و برخی مشکلات کبدی مورد استفاده قرار گرفته اند . در اروپا ، گونه های خوراکی از جنس توسط پزشکان طب سنتی برای درمان همه چیز از یبوست ، اسهال و نفخ شدن به سنگ کلیه، بیماری های نقرس و کبد استفاده می شود.

خواص ریواس

در سال های اخیر ریواس ها نیز توجه زیادی را از سوی دانشمندان به دست آورده اند.  در زیر ، ما به برخی از مطالعات قانع کننده ای که در مورد مزایای بالقوه سلامتی ریواس ها انجام می شود نگاه می کنیم.

خواص ریواس و مزایای درمانی و دارویی آن

ریواس و مبارزه با سرطان

در ماه فوریه ۲۰۱۲ ، تعدادی از روزنامه های بریتانیایی سرمقاله های جسورانه ای را منتشر کردند که خواص سرطانی ریواس پخته را بیان می کردند.  روزنامه تلگراف حتی تا آنجا پیش رفت که پیشنهاد می کند که خوردن ریواس ها ممکن است جدیدترین روش پیشگیری و مبارزه با سرطان باشد .

با این حال ، این مطالعه تنها نشان داد که چگونه روش های مختلف پخت و پز بر روی پلی فنل ها ، از جمله آنتوسیانین ها ، در ریشه های ریواس  (Rheum rhaponticum)، برای ساقه های بلند و رنگ روبن آن شناخته شده است . این مطالعه به طور مستقیم در مورد چگونگی مصرف ریواس ها بر روی خطر سرطان تاثیر نمی گذارد .

حالا ، این بدان معنا نیست که روزنامه ها لزوما در ادعاهای خود در مورد مزایای ریواس دچار اشتباه هستند.  در واقع ، در مطالعات قبلی ، آنتوسیانین ها و پلی فنل های دیگر نشان داده شده است که خواص ضد سرطان دارند.

 همچنین شواهد علمی اولیه وجود دارد که نشان می دهد که آنتراکینون ها – ترکیبات ارگانیک در ریشه های رباس و به میزان کمتر رشته های ربابو – دارای اثرات ضد انعقادی بر روی سلول های سرطان پانکراس انسان هستند که احتمالا به دلیل توانایی آنها برای ایجاد آپوپتوز (تخریب ( سلول های سرطانی پانکراس است .

این بدان معنی است که در حالیکه هنوز خیلی زود است که ادعاهای قطعی درباره خواص ضد سرطان را قبول کنیم ، این گیاهی برای مطالعات آینده طراحی شده برای ارزیابی فعالیت های بالقوه ضد سرطان در انسان مناسب به نظر می رسد.

ریشه ریواس و درمان یبوست

ریشه ریواس ، قرن ها توسط پزشکان طب سنتی چینی برای درمان یبوست مزمن استفاده شده است و اثرات کراتاریک ریشه رباب ها نیز از طریق تحقیق اثبات شده است.  این اثرات تمیز کننده و روده ای با حضور گریوکوسید های آنتراکینون در ریشه رباب ها مرتبط است . همچنین ساقه های آبدار ریواس ترکیبات کادمیوم را دارند!

 علاوه بر این ، ساقه های ریواس منبع خوبی از فیبر نامحلول است که می تواند با اضافه کردن مقدار زیادی به مدفوع شما به بهبود یبوست و مشکلات مرتبط با آن ، از جمله هموروئید کمک کند . فیبر در ساقه های ریواس سطح کلسترول را کاهش می دهد . فیبر نامحلول در ساقه های ریواس همچنین می تواند به مبارزه با سطح کلسترول بالا ، یکی از پیش مکان های پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی کمک کند .

در یک مطالعه که در مجله کالج تغذیه آمریکا در دسامبر ۱۹۹۷ منتشر شد ، ده مرد با سطوح بالای کلسترول خون ، ۲۷ گرم فیبر ساقه ریواس در روز به مدت ۴ هفته دریافت کردند . در پایان دوره آزمایشی ، شرکت کنندگان در مطالعه ۹ درصد کلسترول پایین تر و ۸ درصد پایین تر از کلسترول LDL ، به اصطلاح کلسترول بد بودند. هنگامی که مکمل فیبر برای یک ماه برداشته شد ، سطح کلسترول مردان به مقادیر اولیه بازگشت.

عوارض ریواس

اگر چه ساقه و ريشه اكسيدهاي بسيار زياد مانند برگ ریواس را ندارند ، اما هنوز هم در ميان منابع متمرکز اگزالات (اگزاليك اسيد) هستند.  در حالی که مصرف غذاهای ریواس پخته شده در مقادیر طبیعی مواد غذایی بعید است باعث عوارض جانبی جدی و یا مشکلات بهداشتی در افراد سالم شود ، افرادی که مستعد ابتلا به سنگ کلیه سنگ کلیه هستند ممکن است از پزشک خود برای جلوگیری از ریواس و سایر مواد غذایی که بالا هستند در اگزالات علاوه بر این ، بعضی از کارشناسان معتقدند که رژیم هایی که در اگزالات بسیار زیاد هستند اما کم کالسی هستند ، ممکن است به مشکلات کمبود کلسیم منجر شوند ، زیرا اگزالات می تواند توانایی بدن برای جذب کلسیم را مختل کند.

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *