مادران شیرده و مواد غذایی مفید برای سلامتی آنها

مادران شیرده

مادران پرستار علاوه بر نیاز به ویتامین ها و مواد معدنی بیشتر نیاز به کالری بیشتر از حد معمول دارند. بر طبق آکادمی آمریکایی کودکان ، مادران شیرده باید روزانه ۴۵۰ تا ۵۰۰ کالری بیشتری مصرف کنند.  برای رفع این نیازهای تغذیه ، آکادمی تغذیه و رژیم غذایی پیشنهاد می کند که یک رژیم متعادل با پروتئین ، آب ، میوه ها ، سبزیجات ، غلات و لبنیات دنبال کنید .

اما هنگامی که به یک رژیم مناسب برای تغذیه با شیر مادر می آید ، بعضی از خوردنی ها بهتر از مابقی است.

مادران شیرده و مواد غذایی مفید

جو دوسر

با استفاده از یک فنجان گرم از یون بلدرچین برای صبحانه ، نوشیدنی را با غلات کامل بپزید.  برای کمتر از ۲۰۰ کالری ، یک فنجان از جو دلپذیر می تواند حدود ۶ گرم پروتئین و ۴ گرم فیبر – و ترکیبی از انرژی را فراهم کند . همانطور که برای تحریک تولید شیر ، آهن عامل اصلی در اینجا است .  )بر اساس یک رژیم ۲۰۰۰ کالری ، یک فنجان از جو دوسر پخته شده ۷۷ درصد ارزش روزانه آهن را تامین می کند(

چای شیر مادر

چای شیر مادر نیز می تواند به شیر مادر کمک کند که شیر بیشتری تولید کند.  عنصر قدرتمند در بازی اینجا پنبه سیاه است، که یک گیاه است که می تواند به عنوان یک گیاه یا ادویه استفاده شود . نه تنها پنبه سیاه به مادران شیرده کمک می کند نوزادان خود را شیر دهند بلکه دارای خواص آنتی اکسیدانی است که می تواند باعث کاهش تورم در مادران می شود . چای شیر مادر ، همه کاره است : آن را گرم ، یخ زده،  و یا مخلوط با آب می توانید استفاده کنید.

ماهی سالمون

این ماهی به عنوان یک غذای فوق العاده برای سلامتی عمومی به طور گسترده ای مورد ستایش قرار گرفته است ، بنابراین احتمالا تعجب آور نیست که این غذا به عنوان غذای برتر برای مادران پرستاری نیز شناخته می شود . با داشتن چربی های سالم مانند امگا ۳، ماهی آزاد برای مادر مفید است زیرا می تواند در حفظ توده عضلانی در حین پرستاری کمک کند و برخی مطالعات نشان می دهد که این امر برای مغز کودک مناسب است . اداره غذا و داروی آمریکا توصیه می کند که مادران باردار و شیرده مصرف بیش از ۱۲ اونس (۲ تا ۳ وعده ماهی ماهی کم جیوه در هفته) داشته باشند . در مصرف بیش از حد جیوه  برای تامین منافع ماهی ، هشدار می دهد.

مادران شیرده

اسفناج

یخچال و فریزر خود را با این سبز تیره و برگ سبز برای جذب آن توسط شما و نوزادتان از جمله فولات، کلسیم ، آهن و ویتامین K ذخیره کنید . مطالعات نشان می دهد که کمبود فولات به طور خاص ممکن است خطر تغییر در رشد مغز کودکان را در دوران بارداری و زندگی پس از تولد افزایش دهد .

نکته:

به منظور کاهش خطر ابتلا به بیماری های غذای بالقوه برای مادران پرستار و نوزادان خود ، از اسفناج پخته شده به جای خام آن استفاده کنید.

آب نارگیل

هیدراته بودن یک انتخاب خوب برای هر کسی است ، اما برای مادران شیرده ، بسیار مهم است ، زیرا تغذیه می تواند خطر کم آبی را افزایش دهد .   میتوانید  با آب معمولی هیدراته شوید یا آب نارگیل را امتحان کنید ، که می تواند به طور طبیعی به بازیابی الکترولیت های از دست رفته کمک کند . آب نارگیل همچنین حاوی منیزیم و آنتی اکسیدان ها است که برای بهبود کل مفید است .

غذاهای دیگر:

مصرف غذاهای نشاسته ای مانند نان ، سیب زمینی، ماکارونی ، برنج و انواع غذاهای سبوس دار سرشار از غلات را برای مواد مغذی و فیبر اضافه کنید . استفاده از برخی از محصولات لبنی مانند ماست یا یک لیوان شیر نیز توصیه می شود.  برخی از پروتئین ها ، مانند گوشت ، ماهی ، تخم مرغ ، یا پالس ها می تواند برای مادران شیرده و نوزادان مفید باشد.

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *