خواص قارچ و مزایای آن برای سلامتی و درمان بیماری ها

خواص قارچ و مزایای آن در سلامتی و درمان بیماری ها

با خواص قارچ تا چه اندازه آشنایی دارید؟ قارچ برای تزئین غذاها در اطراف آنها ، بهتر کردن طعم استفاده می شود در حالی که آنها تنها مقدار بسیار کم از چربی ، کالری و یا کربوهیدرات ها را اضافه می کنند.  فراتر از آن قارچ ها دارای تعدادی از مزایای سلامتی هستند ، هر چند شواهد ادعاهایی قوی تر از بقیه را نشان می دهد.

خواص قارچ

ویتامین ها و مواد معدنی

قارچها یکی از تنها منابع طبیعی غذای ویتامین D هستند و قارچ یکی از غذاهایی است که حاوی ژرمانیوم است و یک ماده معدنی است که بدن شما از اکسیژن کارآمد استفاده می کند و از اثرات مخرب رادیکال های آزاد جلوگیری می کند.  بسیاری از قارچ ها نیز منابع خوبی از سلنیوم ، آنتی اکسیدان و همچنین مس ، نیاسین ، پتاسیم و فسفر هستند . علاوه بر این ، قارچ ها پروتئین ، ویتامین C و آهن را فراهم می کنند.  از آنجا که دیواره های سلولی آنها غیر قابل آسیب است ، مگر اینکه در معرض گرما قرار بگیرند ، شما باید قارچ ها را بخورید تا از مزایای تغذیه خود را تکمیل کنید .

فیبر رژیمی

قارچ منبع خوبی از کیتین و محلول بتا گلوکان است ، هر یک از فرم های فیبر که نقش مهمی در سلامت انسان دارد.  فیبر نامحلول برای هضم مناسب بسیار مهم است ، در حالی که فیبر محلول می تواند پس از غذا افزایش قند خون شما را کاهش دهد و همچنین می تواند فشار خون و کلسترول را کاهش دهد . مطالعات ۲۰۱۴ منتشر شده در مجله علوم غذایی چکسن قارچ سفید و ۱۹ مورد دیگر رابرای محتوای فیبر و نسبت فیبر های نامحلول به فیبر محلول را ارزیابی کردند . این مطالعه به این نتیجه رسید که تمام قارچ هایی که مورد بررسی قرار گرفتند ، دارای منابع خوبی از فیبر رژیمی بودند و بسیاری از قارچ های گرانقیمت مانند پورین ، به طور خاص دارای فیبر محلول بودند.

خواص قارچ و مزایای آن در سلامتی و درمان بیماری ها

پیشگیری از سرطان

قارچ سفید دارای لکه که معمولا در فروشگاه های مواد غذایی و سالادها یافت می شود توانایی سرکوب نشانگرهای سرطان مجدد پروستات را دارد . نتایج آزمایشگاهی نشان داده که  قارچ های Maitake، توانایی بهبود سرطان تومورهای پستان ، درمان تعدادی از سرطان ها را دارد ، اگر چه مطالعات بیشتری برای تایید نتایج اولیه لازم است.

سایر مزایای درمانی

یک مقاله ۲۰۱۶ که در «غذای گیاهی برای تغذیه انسانی» منتشر شد ، نشان داد که یک پودر قارچ سفید خشک ، به نظر می رسد به کاهش خطر ابتلا به اختلالات متابولیکی کمک می کند که در بسیاری از مسائل مربوط به سلامت مزمن دخالت دارد . مجله کالج تغذیه آمریکا در سال ۲۰۱۵ یک مطالعه کوچک را منتشر کرد که نشان می دهد که قارچ شیتاکی روزانه باعث افزایش سیستم ایمنی بدن انسان می شود. Eritadenine یک ترکیب در قارچ شیتاکی ، توانایی کمک به روند کاهش کلسترول و دیگر تری گلیسیرید های کبدی را دارد.

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *