اوتورمای مرغ و سیب زمینی

اوتورمای مرغ و سیب زمینی

اوتورمای مرغ و سیب زمینی همانطوری که از اسمش معلوم است این خوراک  ترکیه ای است مواد آن برای هشت نفر است   اکنون ببینیم  برای تهیه اتورمای سیب زمینی و مرغ به چه موادی نیاز داریم و چگونه درست کنیم در ادامه آموزش تصویری اتورمای مرغ و سیب زمینی را می بینیم

مواد لازم برای تهیه اوتورمای مرغ و سیب زمینی:

مرغ خردشده نیم کیلو

قارچ ۱ بسته ۴۰۰ گرمی

سیب زمینی بزرگ ۴ عدد

فلفل سبز ۱ عدد

روغن زینون

نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن

 

 مواد لازم برای سس بشامل:

 

کره ۲ قاشق غذا خوری

آرد ۲ قاشق غذا خوری

شیر ۲٫۵ لیوان

نمک و فلفل سیاه

 

مواد لازم برای رویه اتورمای سیب زمینی و مرغ:

 

پنیرپیتزای رنده شده

اوتورمای مرغ و سیب زمینی

طرز تهیه اتورمای سیب زمینی و مرغ

برای درست کردن اتورمای سیب زمینی و مرغ ابتدا چهار عدد سیب زمینی بزرگ را پوست گرفته و از درازا چهار قسمت کرده در یک ظرف به اندازه  کمی بیشتر از نصف استکان روغن زیتون ریخته بسته به ذائقه خودتان نمک, فلفل سیاه, پاپریکا و آویشن می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم  این مخلوط را با کمک فرچه روی هر دو طرف سیب زمینی ها می زنیم  و در سینی فر قرار ممیدهیم در فر ۱۹۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم تا سیب زمینی ها بپزداوتورمای مرغ و سیب زمینی

حالا یک بسته قارچ را تمیز کرده  در اندازه متوسط خرد میکنیم  و تا وقتی آبش را کشید میپزیم سپس نیم کیلو مرغ خرد شده  در یک  قابلمه دیگر ریخته رویش  دو تا سه قاشق غذا خوری روغن مایع ریخته گاها هم میزنیم  تا وقتی بپزد سرخ میکنیم  یک عدد فلفل خرد شده ریخته پنج دقیقه دیگر تفت میدهیم  در آخر  قارچهای پخته شده را می ریزیم و نمک میزنیم  مخلوط کرده و ازحرارت برمیداریماوتورمای مرغ و سیب زمینی

طرز تهیه سس بشامل:اوتورمای مرغ و سیب زمینیاوتورمای مرغ و سیب زمینی

طریقه درست کردنش به این شکل است که در یک قابله متوسط دو قاشق غذا خوری کره ریخته  و ذوب میکنیم روی آن دو قاشق غذا خوری آرد ریخته دو دقیقه تفت میدهیم  سپس ۲٫۵ لیوان شیر را کم کم ریخته  سریع هم میزنیم که آرد گلوله نشود وقتی به غلظت رسید  اگر  غلظتش سفت بود خیلی کم شیر بریزید  در اخر نمک و فلفل سیاه ریخته از حرارت برمیداریم

حالا سیب زمینی هایی که درفر پخته در آورده رویش را مخلوط مرغ ریخته سپس سس بشامل ریخته و پنیر پیتزای رنده شده میریزیم در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم تا رویش طلایی شود

گرم سرو کنید

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *