متفاوت ترین بقچه اسفناج و پنیر

بقچه اسفناج و پنیر:  این بقچه اسفناج و پنیر با ظاهر زیبایی که دارد اشتها آور است  برای این بقچه داخلش پنیر میگذاریم و  در خمیر آن اسفناج وجود دارد  اطراف خمیر را  با وسایل برش که در  مغازه ها بفروش می رسد برش دهید یا با چاقوی معمولی هم میشود برش داد  از این مقدار نزدیک به دو سینی معادل ۳۶ عدد بقچه بدست می آید

اکنون ببینیم این بقچه پنیر و اسفناج را چگونه درست کنیم

مواد لازم برای تهیه بقچه پنیر و اسفناج:

مواد لازم برای تهیه خمیر بقچه پنیر و اسفناج:

کره یا مارگارین دردمای محیط ۱۵۰ گرم

ماست ۱ لیوان

روغن مایع ۱ لیوان

نمک ۱ قاشق مربا خوری

سرکه ۲ قاشق غذا خوری

تخم مرغ ۲ عدد ( زرده ها برای روی آن و سفیده ها  برای خمیر)

بکینگ پودر ۱ پاکت

اسفناج ۱ دسته

آرد به میزان لازم

طرز تهیه بقچه پنیر و اسفناج

در یک ظرف مناسب ۱۵۰ گرم کره یا مارگارین در دمای محیط , روغن مایع ۱ لیوان, ماست ۱ لیوان, سفیده تخم مرغ ۲ عدد, سرکه ۲ قاشق غذا خوری خوب مخلوط کرده و اسفناح را در بلندر پوره میکنیم  و ۱ قاشق مربا خوری نمک می ریزیم  و خوب مخلوط می کنیم سپس ۱ پاکت بکینگ پودر ریخته  و آرد را کم کم  می ریزیم  و خوب ورز میدهیم  خمیر نرمی بدست می آید که به دست نمی چسبد از خمیر تکه هایی برداشته  و چونه گیری میکنیم  هر چونه  را  با وردنه پهن کرده پهن کنید که زیاد نازک نباشد در کناره های کوتاه خمیر پنیر سفید ریخته و کناره های آنرا با چاقو برش زده و میبندیم   در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده  در آن چیده روی آنها زرده های تخم مرغ  مالیده و کنجد سفید ریخته  و درفر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم  تا طلایی شود اکنون آماده سرو کردن است  امیدوارم خوشتان بیاید و در منوی خود قرار دهید نوش جان

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *